REKLAMI GEÇ

GÖRGEÇ: İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

GÖRGEÇ: İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor pazar günü Düzcespor deplasmanında lige başlıyor. Sarı kırmızılıların teknik patronu Görgeç iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2019 Cuma, 09:52

Kızılcabölükspor’un özlemi bitiyor. Bu sezon 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan sarı kırmızılılar lige Düzcespor deplasmanında başlayacak. Pazar günü saat 16:30’da başlayacak maçı Mehmet Türkmen, Murat Güçlü, Emrah Akkaya hakem üçlüsü yönetecek.

Bu sezon kadrosundaki oyuncuların önemli bölümünü değiştiren sarı kırmızılılarda hedef yine şampiyonluk mücadelesinin içinde yer alabilmek. Ekonomik desteğinin önemli bölümünü kaybeden bu nedenle daha da mütevazi bir takım ile yola çıkma kararı alan Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran sezon başında takımı Serkan Görgeç’e teslim etmişti. Görgeç de ilk kez teknik direktör olarak kariyerine yeni bir başlangıç yapıyor.

Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten genç teknik adam Düzcespor deplasmanından iyi bir skorla dönmek istediklerini söyledi. Öğrencilerine güvendiğini söyleyen Görgeç; “Verimli bir hazırlık süreci geçirdik. Oyuncularım özverili, istekli bir çalışma dönemini geride bıraktılar. Takım olarak moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Tüm planlarımızı kazanma üzerine yaptık. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Düzcespor müsabakası benimde kariyerimde teknik direktör olarak ilk maçım olacak. İlk maçlar her zaman özeldir, unutulmaz. Bu özel maçtan galibiyetle ayrılmak istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..