REKLAMI GEÇ

GÖRGEÇ: MAÇI DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK

GÖRGEÇ: MAÇI DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK

Bu sezon çıktığı üç resmi maçta da rakiplerine boyun eğen Kızılcabölükspor, Tokat deplasmanında hayat buldu. Sarı kırmızılıların teknik patronu Görgeç, futbolcularının zor şartlar altında olağanüstü mücadele gösterdiğini söyledi, “Maçı dahaf farklı kazanabilirdik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2019 Salı, 11:24

Ligde Düzcespor ve Artvin Hopaspor yenilgilerinden sonra Türkiye Kupası’nda Fethiyespor’a kaybederek morali dipq yapan Kızılcabölükspor, aradığı ateşi Tokat’ta buldu. Hafta sonunda karşılaşmada Ethem ve Taygun’un sayıları ile kazanan Mekik haftalar sonra kendine geldi.

Teknik Direktör Serkan Görgeç ise maçı zor şartlar altında oynayan öğrencilerini tebrik etti.

Bir haftada üç maça çıktıklarını hatırlatan Görgeç, Tokatspor maçı için uzun bir otobüs yolculuğu yapmak zorunda kaldıklarını ayrıca maçta 10 kişi kaldıklarını hatırlattı, buna karşın ortaya koydukları futbolun takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

Maçta oyunun tek hakimi olduklarını, buldukları pek çok pozisyonu ise kullanamadıklarını söyleyen Görgeç, “3 maçta da şanssızlar sebebi ile istemediğimiz sonuçlar aldık. Bizim için Tokatspor müsabakası ister istemez dönüm maçı gibiydi. Rakibimiz çok genç oyuncularla sahadaydı ve iyi mücadele ederek oyuna ortak olmaya çalıştılar. Bir hafta içindeki 3.maçımızda da mücadele gücümüz çok yüksekti. Uzun bir otobüs yolculuğuna rağmen böyle tempolu ve mücadeleci futboldan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca oyunun hakimi bizdik ve birçok gol pozisyonu bulduk. 10 kişi kalmamıza rağmen son bölümde oyunu tamamen rakip sahaya yıktık. Final paslarında ve son vuruşlarda daha dikkatli olabilseydik skor daha farklı olabilirdi. Çocukları tebrik ediyorum. Bu galibiyet moralleri de düzeltecek ve önümüze daha umutlu bakacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..