REKLAMI GEÇ

Hasan Şermet: Takıma güvenim tam

Hasan Şermet: Takıma güvenim tam

Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet, “İyi bir takımız, oyuncularıma güvenim tam” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Eylül 2014 Cumartesi, 13:06

3. Lig 1. Grup’ta bu hafta Çorum Belediyespor’u ağırlamaya hazırlanan Kızılcabölükspor’da, Teknik Direktör Hasan Şermet kizilcabolukspor.org.tr’ye özel açıklamalarda bulundu. Şermet yaklaşık iki ay süren iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerinin altını çizdi, lige hazır oldukları mesajını verdi.

Özellikle hazırlık maçlarında alınan skorların ve ortaya konan futbolun kendisini memnun ettiğinin altını çizen Şermet, “Hazırlık maçlarında iyi futbol ve iyi skorlar elde ettik. Ama hazırlık maçlarındaki görüntü aldatıcı olabiliyor. Sonuçlarda, sergilenen görüntüde aldatıcı olabiliyor. Önemli olan lig maçlarındaki görüntümüz.İyi bir takımız ve takımımıza güvenimiz tam’diye konuştu.

Yaptıkları transferlerde her zaman oyuncuların karakterlerinin değerlendirilen ilk kriter olduğunun altını çizen Şermet, “Bize takımdaki arkadaşlık ortamına ayak uyduracak kişilikli oyuncular lazım. Transferde de bu yolu izledik. Genç ve kaliteli oyuncuları kadromuza katarak eksiklerimizi giderdik. Genç oyuncuları Denizli ve Türk futboluna kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

Grupta ilk beş haftanın fikstür açısından dezavantajlı olduğunu kaydeden Teknik Direktör Hasan Şermet, “Bizim hedeflerimiz var ve biz de sezona iyi başlamak istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç olan Çorum Belediyespor maçından galip ayrılarak sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Kötü başlamak tabi ki dünyanın sonu değil ama moral,motivasyon açısından önemli. Hedefimiz kazanmak‘ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..