REKLAMI GEÇ

HEDEF ÜST SIRALAR

HEDEF ÜST SIRALAR

Yeni sezona önemli değişimler yaşayarak başlayan Kzıılcabölükspor’da teknik patron Hasan Şermet üst sıraları zorlayan bir takım olacaklarını kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Temmuz 2017 Perşembe, 11:16

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Kızılcabölükspor gözünü üst sıralara dikti.

Teknik Direktör Hasan Şermet sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını söyledi, üst sıraları hedeflediklerinin altını çizdi.

Kulübün resmi internet sitesine demeç veren Şermet, iskelet kadroda bazı kayıpların olduğunu hatırlatarak, “Bu hazırlık dönemini iyi çalışarak güzel bir şekilde geçireceğiz. Kolej havasını yaratmak için elimizden geleni yapacağız. Bu sezon daha da umutluyuz. Grup kuraları da çekildi. Bana göre takımların denk olduğu iyi bir grupta yer alıyoruz önceki yıllara göre. 3 gruba baktığımızda en zor 2.grup gibi görünüyor. Tabi bunu da nasıl değerlendiriyoruz, takımların harcadığı paralarla ve aldığı oyuncularla. Bizim grup dediğim gibi diğer gruplara göre daha dengeli. Yeni transferler yaptık. Tabi iskelet kadromuzdan kaybettiğimiz ciddi oyuncularımız var. Şuanda ayrılan arkadaşların yerlerini düşünce bazında doldurduğumuzu düşünüyorum. Yapılan antrenmanlarla ve hazırlık maçlarıyla düşüncelerimizi test etme fırsatı bulacağız. Bizim hedefimiz rakiplerimizden her zaman bir adım önde olabilmek. Bunun çabası içinde olacağız” diye konuştu.

BİR OYUNCU DAHA TRANSFER EDECEĞİZ
Transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen Teknik Direktör Hasan Şermet, “Transferi hemen hemen tamamladık. Bir tane kanat oyuncusu almak istiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var ama daha netlik kazanan birşey yok. Birde şuanda takımda denediğimiz genç oyuncular var. Onların performansına göre bir orta saha oyuncusu daha alabiliriz. Hazırlık maçlarının ardından belli olur. Bugüne kadar hiçbir zaman hedefsiz olmadık. Bu sene de hedefimiz üst sıralarda yer almak. Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunun için görüntüde bence iyi bir kadromuz var. Ama tabi ki 3.ligde futbol çok değişkenlik gösterebiliyor. İnşallah sezona iyi başlar ve istikrar yakalayabilirsek üst sıraları kovalayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..