REKLAMI GEÇ

Her yer sarı karmızı

Her yer sarı karmızı

Denizli’nin Spor Toto 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor yönetimi, yeni göreve başlayan Tavas mülki amirlerine ziyaret ederek takımın renklerini taşıyan forma ve atkı hediye etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Eylül 2013 Cumartesi, 12:04

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük belde takımı olan ve bu sezen Spor Toto 3. Lig’de top koşturacak olan Kızılcabölükspor yönetimi, Tavas’a yeni atanan mülki amirleri ziyaret etti.

Kızılcabölük belediye başkanı ve Kızılcabölükspor onursal başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran, Kızılcabölükspor basın sözcüsü Osman Gönlüm ve yönetim kurulu üyesi Nail Karaıslı, önce Tavas’ın yeni göreve başlayan kaymakam Ali Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Arıkan’a görevinde başarılar dileyen Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor hakkında bilgi verdi.

Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran ise “Sizlerin yanımızda olduğunu hissetmek bize güç verecektir. Genç bir kadro kurduk. Yöremizin çocuklarına sahip çıkarak onların üst liglerde oynamasını sağlamak istiyoruz” dedi.

KAYMAKAM ARIKAN’A SARI-KIRMIZI FORMA
Kaymakama ismi yazılı Kızılcabölükspor forması hediye eden başkan Duran, hafta içinde Denizli’de Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda Elibol Sandıklıspor ile oynayacaklarını belirterek, maça davet etti.

Sporun toplum için önemli bir faktör olduğunu belirten kaymakam Ali Arıkan,“Maçların Tavas’ta oynanması için Tavas stadındaki çalışmalar devam ediyor. Temennimiz en kısa zamanda stadın hazır hale getirilmesidir. Kızılcabölükspor’un başarılı olmasından memnuniyet duyarız” diye konuştu.

SARI-KIRMIZI ATKI HEDİYE ETTİLER
Kızılcabölükspor yönetimi ve belediye başkanı Abdülkadir Uslu,  daha sonra yeni göreve başlayan Tavas İlçe Emniyet Müdürü Vefa Ceylan ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı   Ahmet Nemli ve Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Engin Onur’u ziyaret ederek Kızılcabölükspor atkısı hediye ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..