REKLAMI GEÇ

Her yolu denediler yine de olmadı

Her yolu denediler yine de olmadı

Sürgün hayatı yaşayan Kızılcabölükspor evine döndü ama istediği sonuçları bir türlü alamadı.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2013 Pazar, 15:57

SELAMİ AYDIN/ Denizli’nin 3. Lig’deki iki temsilcisinden biri olan Kızılcabölükspor, Bölgesel Amatör Lig’de tüm maçlarını oynadığı ve rakiplerine ağır yenilgiler yaşattığı Tavas İlçe Stadı’na döndü ama istediği sonuçları yine de alamadı. 3. Lig’e yükselmesinde büyük paya sahip taraftar desteğini Tavas’ta arkasına alarak rakiplerine zor anlar yaşatan Mekik, ligin başlaması ile birlikte bu stadın yetersiz olması nedeniyle maçlarını Doğan Seyfi Atlı’da oynamaya başlamıştı.

Denizli’de taraftar desteğinden büyük ölçüde yoksun olan sarı kırmızılı ekibin kurmayları, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’nun da devreye girmesi ile Tavas İlçe Stadı’nın eksiklerini tamamlamış, kısa süre önce Türkiye Futbol Federasyonu’ndan vizeyi alarak maçlarını burada oynamaya başlamıştı. Mekik o tarihten bu yana kendi evinde yaptığı üç maçta tam 7 puan bırakırken taraftarına da bir türlü galibiyet sevincini yaşatamadı.

Bu sezon Tavas İlçe Stadı’ndaki ilk maçını Payas Belediyespor’a karşı yapan Mekik, 6. Dakikada geriye düşmüş beraberlik sayısını ise ancak 90+5. dakikada Çağlayan İrece’nin ayağından atmıştı.

Sarı kırmızılıların evindeki ikinci maçı ise Trabzon Akçaabat’a karşı oldu. Çok kötü oynayan Mekik rakibin 16 ve 39. dakikalardaki gollerine yanıt verememiş ve 2-0 kaybetmişti.

Kızılcabölükspor’un son maçı ise Fatih karagümrük’e karşı oldu. Son dakika golleri ile bu sezon çok fazla puan bırakan Mekik, Fatih Karagümrük karşısında maçın 26. Dakikasında Hüseyin Çelik’in ayağından ilk sayısını buldu. Fakat maçın son bölümlerinde beraberlik golünü arayan İstanbul temsilcisi 90. Dakikada Recep Akkemik’in ayağından eşitlik sayısını buldu ve Kızılcabölük taraftarını kahretti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

HAYDAR   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 16:25

BU Ş…………HAKEMLER OLDUĞU MÜDDETÇE MEKİKSPOR HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ.ÇÜNKÜ BİRİLERİ HEP ÇOMAK SOKUYOR.

MEKİKSPOR   -  Bağlantı 25 Kasım 2013, 16:43

Habere katılmıyorum. Doğan Seyfi de taraftar sayıca ve sesçe daha coşkuluydu. Tavas halkı maçlarımıza hiç ilgi göstermiyor… Bence Denizliye geri dönelim…