REKLAMI GEÇ

HIZLI VE GÜVENLİ FUTBOL İSTİYOR

HIZLI VE GÜVENLİ FUTBOL İSTİYOR

20 gün sonra sezonu açmaya hazırlanan Kızılcabölükspor’da kamp döneminde takımın gösterdiği gelişim Teknik Direktör Hasan Şermet’i memnun etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Ağustos 2017 Pazartesi, 09:05

Sezonun ilk resmi maçına 27 Ağustos’ta Cizrespor karşısında çıkacak olan Kızılcabölükspor’da takımın gösterdiği gelişme teknik ekibi memnun etti.

Yeni transferlerle takımın önemli bir bölümün değiştiren sarı kırmızılı takım son hazırlık maçında Denizlispor ile karşılaşmış ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı.

Bu maçın takımın son durumunu görmek açısından önemine değinen Teknik Direktör Hasan Şermet, Kızılcabölükspor’un resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Her iki takım arasında güç farkı olmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini söyleyen Şermet, takımın çıkarken çok pas hatası yaptığını bunu en aza indirmek zorunda olduklarını kaydetti.

Yeni sezonda hızlı ve güvenli bir oyunu tercih edeceklerini kaydeden Şermet, “Takım bütünlüğü bizim için çok önemli. Sezon başlangıcından bu yana oyunumuzu geliştirdiğimizi söyleyebilirim. Böyle maçlarda skordan çok oyun kalitesi bizler için daha önemli. Eksiklerimizi ve artılarımızı yakından gördüğümüz bir maç oldu. İlimizin en büyük markası Denizlispor ile karşılaşmak bizim için heyecan vericiydi. Onlarda önümüzdeki hafta sezona başlangıç yapacaklar. Bana göre Denizlispor çok hazır bir görüntü verdi. Yusuf hocayla birlikte güzel işler yapacaklarını düşünüyorum. Yeni sezonda Denizlispor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..