REKLAMI GEÇ

HOCA GARANTİ İSTİYOR

HOCA GARANTİ İSTİYOR

Kısa lig serüveninde iki kez final kaybeden Kızılcabölükspor bu kez 2. Lig görmek istiyor. Şampiyonluk deneyimi bulunan Teknik Direktör Ali Yalçın ise ‘Önce play-off’u garantilemeliyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Nisan 2019 Perşembe, 11:23

TFF 3. Lig 2. Grup’ta talihsiz puan kayıpları ile zirve şansını kaybeden Kızılcabölükspor gözünü play-offa dikti. Sarı kırmızılı takım 52 puanla ligde dördüncü basamakta yer alırken kalan son iki maçını çok iyi değerlendirerek sezon sonunda eleme turunda boy göstermek istiyor. Daha önce çalıştırdığı takımları 3. Lig ve 2. Lig’e yükselterek şampiyonluk deneyimlerini fazlasıyla yaşayan Teknik Direktör Ali Yalçın da önce play-off’u garantilemek istiyor.  Pazar günü Ofspor’u konuk edecek olan sarı kırmızılılarda bu maçtan galibiyet çıkarmak isteyen Teknik Direktör Ali Yalçın tüm dikkatlerini bu maça verdiklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, “Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor. Kazanarak lig bitmeden play-offu garantilemek istiyoruz” diye konuştu.

FİNALLERİN KAYBEDENİ
İlk kez 2012-2013 sezonunda BAL şampiyonu olarak profesyonel lige merhaba diyen Kızılcabölükspor lgde kalıcı olmayı başaran ekiplerden biri olarak adını yazdırmayı başardı. 3. Lig’deki altıncı sezonunda üçüncü kez play-off şansı yakalayan sarı kırmızılılar şeytanın bacağını kırıp bu kez 2. Lig’e yükselmek istiyor. Başkan Osman Duran önderliğindeki Kızılcabölükspor geçen sezon yarı finalde Sultanbeyli Belediyespor’u 2-0 ve 0-0’lık maçlarla devirerek finalde Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşmış ve maçı 1-0 kaybetmişti.  İki sezon önce ise Düzyurtspor’u yarı finalde eleyen sarı kırmızılılar finalde Zonguldak Kömürspor’u 2-1 kaybederek hayallerini ötelemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..