REKLAMI GEÇ

HOCA SERİ İSTİYOR

HOCA SERİ İSTİYOR

Ligde istikrarsız skorlar alan Kızılcabölükspor’da teknik patron Ali Yalçın öğrencilerine rotayı gösterdi. Deneyimli hoca seri galibiyetler istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Şubat 2019 Cuma, 11:15

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın öğrencilerinden seri galibiyetler istedi.

Bu sezon ligde istikrarsız sonuçlar alan sarı kırmızılılar üst üste maç kazanamıyor.  Sadece Kemarspor ve Alibeyköy maçlarını art arda kazanan ve bunun dışında üst üste galibiyet elde edemeyen Makikte, Ali Yalçın da üst sıralara tırmanmak için seri galibiyetler gerektiğini kaydetti.

Pazar günü Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek sarı kırmızılılarda maçn önemine dikkat çeken Teknik Direktör Ali Yalçın, “Bu maça konsantre olduk. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Üst sıralardan kopmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Şu an sıralamadaki yerimizle belki onları mutlu edememiş olabiliriz ama daha önümüzde çok maç var. Bize sonuna kadar destek versinler istiyoruz.  Liderlik şansımız devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..