REKLAMI GEÇ

İki oyuncu yuvadan uçtu

İki oyuncu yuvadan uçtu

Teknik ekip anlaşmazlığı sonrası zaman kaybeden Kızılcabölükspor’da iki futbolcu yuvadan uçtu. Sarı kırmızılılarda kaleci ve defans oyuncusu takımdan ayrıldı. Yönetim bu hafta iç transfere ağırlık vermeye hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Haziran 2018 Pazartesi, 13:50

Bu sezon TFF 3. Lig’de play-off finali oyanayan Kızılcabölükspor takım kadrosunu korumak istiyor. Buna karşın Teknik Direktör Hasan Şermet ile yolların ayrılması sırasında yaşanan zaman kaybı iki oyuncunun yuvadan uçmasına neden oldu.

Teknik direktörlük görevini deneyimli isim Ali Yalçın’a devreden sarı kırmızılılarda bu sezonun ikinci yarısında 15 maçta görev alan Kalevi Cihan Şentürk, Turgutluspor ile anlaştı.

Sarı kırmızılıların başarılı defans oyuncusu Kaan Dorak da Serik Belediyespor ile anlaşarak yuvadan uçtu.

Başkan Osman Duran ve kurmayları kalan oyuncuları ile yeniden masaya oturarak takımı korumayı planlıyor. Bu nedenle bu haftadan itibaren iç transfer görüşmeleri başlayacak.

Sarı kırmızılı kurmaylar takıma bir kaç takviye daha yaparak sezon öncesi hazırlıkları başlatmak istiyor.

Teknik Direktör Ali Yalçın da ekibini oluşturarak bir an önce transfer görüşmelerinin tamamlanmasını bekliyor. Temmuz ayının ilk haftasında takımı kampa almayı planlayan deneyimli çalıştırıcı yeni sezonda çıtayı korumak istiyor.

Her sezon üst sıralarda mücadele eden Kızılcabölükspor’u yine savaşçı kimliğini önde tutarak başarılara ulaştırmak isteyen Teknik Direktör Ali Yalçın, “Yönetimimiz gereken adımları atıyor. Planladığımız sürede kampı başlatmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..