REKLAMI GEÇ

İşte mucize

İşte mucize

Denizlispor ve Denizli BBSK sürünürken Denizli’nin yüzünü güldürmeye devam eden Kızılcabölükspor, play-off’un ensesinde. Van galibiyeti, küçük bir kaza geçiren Başkan Osman Duran’ın en büyük moral kaynağı oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Mart 2017 Pazartesi, 10:16

Denizli’nin üvey evladı gibi muamele gören Kızılcabölükspor destek görmese de başarıdan başarıya koşuyor. Gelirleri son derece kısıtlı olan, kendisine ait tesisi bulunmayan, bir grup gönüllü futbol insanının buluştuğu ve oluşturduğu aile ortamında gönül bağlarını her geçen gün güçlendiren sarı kırmızılılar, play-off hedefi için tempoyu artırdı.

Büyük krizler yaşayan Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’un gölgesinde kalan, desteklerden mahrum bırakılan Kızılcabölükspor tüm bu olumsuz şartlara rağmen yıllardır Denizli adını gururla yaşatıyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta zorlu ve yüksek bütçeli rakiplerin  yanında mütevazi kadrosu ile mücadelesini sürdüren sarı kırmızılılar Van BBSK deplasmanında da kazanmasını bildi.

Reha’nın tek sayısı ile skora giden sarı kırmızılılar 1-0 kazınılan maçın ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. Teknik Direktör Hasan Şermet ve öğrencileri galibiyetin haklı sevincini bu fotoğrafı çektirerek evinde dinlenmekte olan Başkan Osman Duran ile paylaştı.

Geçirdiği küçük bir kaza nedeniyle takımın başında Van deplasmanına gidemeyen Duran ise; Reha Yaylı’nın golü ile sevindi ve soyunma odasından gelen bu fotoğraf ile gururlandı.

Denizli’de yönetimi ile birlikte özveri ile Kızılcabölükspor Kulübü’nü ayakta tutmaya çalıştıklarını kaydeden Duran, “Hiç kimseden destek görmeden, kendi ayaklarımız üzerinde durarak bu kulübü yaşatmak ve sportif olarak başarı elde etmek bizim için gurur verici. Sezonun geri kalan kısmında zaman zaman talihsizlikler yaşadık ama inancımızı kaybetmedik. Şimdi de playl-off oynayacağımıza inanıyoruz. Van deplasmanından çok önemli bir galibiyet aldık. Tüm teknik ekibimi tüm oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..