REKLAMI GEÇ

Kerim için tüm imkanlar seferber edildi

Kerim için tüm imkanlar seferber edildi

Kızılcabölükspor’da sağ ayak çapraz bağı kopan Kerim bölük için başta Başkan Duran olmak üzere tüm kulüp seferber oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Mart 2015 Pazartesi, 12:21

Kızılcabölükspor’un önemli kozlarından biri olan Kerim Bölük, Zonguldak Kömürspor maçında girdiği bir ikili mücadele sonrası sakatlandı. Genç oyuncunun sezonu kapattığı öğrenildi.
26 yaşındaki defans oyuncusu sağ ayağına aldığı darbe sonucu çapraz bağını kopardı. Denizli’de yapılan ilk kontrollerinin ardından ameliyat kararı alınan futbolcu yarın İzmir’de operasyon geçirecek. Futbolcu ameliyat sonrası sezon sonuna kadar takımdaki yerini alamayacak.

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ
Futbolcunun sakatlığını takip eden sarı kırmızılı ekibin sağlık ekibi durumun ciddiyetini teknik ekiple paylaştıktan sonra alarma geçildi. Futbolcunun gelecekte sıkıntı yaşamaması için başta Başkan Osman Duran olmak üzere herkes seferber oldu. Başkan Duran, “Sadece Kerim değil kulübümüzdeki her futbolcu değerlidir. Sakatlığı nedeniyle ne gerekiyorsa kulübü onun için yapacaktır” dedi.

SAKATLAR CAN SIKIYOR
Sarı kırmızılılarda Kerim’in yanı sıra Burak Yılmaz’ın da sakatlığı sürüyor. Tire maçında hafif sakatlıkları bulunan Asil Kaan ve Semih fedakarlık yaparak forma giydi. Diğer yandan sarı kırmızılılara üç puanı getiren golü atan Kıvanç gol sevinci sonrası sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Tire galibiyetinin önemine dikkat çekerken, “Kızılcabölüksor sınırlı bütçe ve destek ile önemli işler başarmış bir kulüp. Burada emek sarfeden herkes neler yapabileceklerini Denizli’ye gösterdi. Denizli halkının biraz desteği ile daha fazlasını da yapabileceğimize inanıyoruz. Hedefimiz play-off’a kalmak. İkinci yarıda mağlubiyetimiz yok. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Tire maçının bir başka önemi ise sezonun en iyi futbolunu oynamamız.  Kulübümüzün ulaşım sorununu gideren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Başkan vekili Ali Değirmenci’ye bize sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Büyük bir yükümüzü üstlendiler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..