REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK 4 TRANSFERLE KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

KIZILCABÖLÜK 4 TRANSFERLE KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Teknik patron Serkan Görgeç önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar dört yeni transferle kadrosunu güçlendirdi. orta saha defans ve kanatlara yapılan takviyelerle eksikler giderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ağustos 2019 Perşembe, 11:05

Bu sezon yine 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Kızılcabölükspor’da takıma dört yeni takviye yapıldı. Sarı kırmızılılar Altay’dan Abdullah’ı, Alanyaspor’dan Hasan ve Hasan Can’ı son olarak Sarıyer’den Kerem’i kadrosuna dahil etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Denizli’de sürdüren Mekik eksik bölgelerine gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Sarı kırmızılılar transfer çalışmaları kapsamında Altay’dan genç orta saha oyuncusu Abdullah Altıntaş ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki futbolcu Kızılcabölükspor’a transferi için mutlu olduğunu söylerken, elinden gelenin en iyisini yapacağını ve takımın hedefe ulaşacağını kaydetti.

Mekik defansa ise Alanyaspor’dan Hasan Emiroğlu’nu bir yıllığına kiralayarak katkı yaptı. 22 yaşındaki oyuncu geçen sezonu da kiralık olarak Kemerspor’da geçirmişti. Alt liglerde deneyimli olan futbolcu geçen sezon 31 lig maçında görev aldı.

Mekik, Sarıyer’in kanat oyuncusu Kerem Çalışkan’ı da renklerine bağladı. İki yıllık sözleşme imzalanan 22 yaşındaki futbolcu  geçen sezon 8 maçta görev almıştı. Gol ve asistleri ile dikkati çeken futbolcu bu sezon şans verilmesi durumunda takıma katkı koyacağını söyedi.

Sarı kırmızılılar son olarak Alanyaspor’dan orta saha oyuncusu Hasan Can Yalçıntekin’i bir yıllığına kiraladı. 21 yaşındaki futbolcu geçen sezon Kemerspor’da görev almış ve 14 maçta forma giymişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..