REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK – ALTAY MAÇI KIZILCABÖLÜK STADI’NDA OYNANACAK

KIZILCABÖLÜK – ALTAY MAÇI KIZILCABÖLÜK STADI’NDA OYNANACAK

İki sezondur göçebe hayatı yaşayan Kızılcabölükspor nihayet kendi stadına kavuşuyor. Açılış Altay maçı ile yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Kasım 2015 Çarşamba, 10:53

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor iki sezon boyunca süren göçebe hayatına bir son veriyor. Sarı kırmızılı takım bu hafta ligde oynayacağı Altay maçına, yeni tamamlanan Kızılcabölük Sahası’nda ev sahipliği yapacak.

Ligde 12 haftada 19 puan toplayarak play-off hattında yer alan sarı kırmızılılar evinde oynadığı 6 maçın 5’ini kazanmasını bildi.

En son BAL ligi maçlarında Kızılcabölükspor’a ev sahipliği yapan Kızılcabölük Sahası ise tamamen yenilenerek Kızılcabölüklülerin hizmetine sunuldu.

Cumartesi günü oynanacak karşılaşma için sarı kırmızılı yöneticiler tüm Kızılcabölük halkına çağrıda bulunarak takımı desteklemelerini istedi.

OSMAN ZOLAN EL ATMIŞTI
Daha önce zemini dışında her yönüyle eksikleri bulunan Kızılcabölük Sahası’na Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan el atmıştı. Geçen yıl stadın yenilenmesi için proje başlatan Zolan kısa süre önce tesisin açılışını da gerçekleştirmişti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sayesinde tesisin etrafı çevrildi, soyunma ve hakem odaları yenilendi, tribünleri inşa edildi, sosyal alanlar oluşturuldu ve profesyonel maçlara ev sahipliği yapacak duruma getirildi.

Tesisin tamamlanmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de malzemelerini tamamlayarak tesisi kullanılabilir duruma getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..