REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük evinde rahat kazandı

Kızılcabölük evinde rahat kazandı

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor, Ankara Demirspor ‘dan 3 puanı iki şık golle söküp aldı

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Eylül 2013 Pazar, 18:11

3. Lig’e alışan Kızılcabölükspor can yakmaya devam ediyor. Sarı kırmızılıların bu kez kurbanı Ankara’nın köklü takımlarından Ankara Demirspor oldu. Kızılcabölük, evindeki bu maçta rahat bir oyun ortaya koydu üç puanı iki şık golle aldı.

Her iki takımın karşılıklı atakları ile geçen ilk yarının ardından oyuna ağırlığını koyan Kızılcabölükspor, ikinci yarıda rakip kalede daha sık görülmeye başladı. Maçın 62. Dakikasında Ankara Demirspor’dan Şahin Çakır’ın kırmızı kart görmesi ise Kızılcabölükspor’un işini kolaylaştırdı.

Bu dakikadan sonra rakip kalede baskısını artıran Denizli temsilcisi ilk sayısını maçın 85. Dakikasında Ergin Ersin’in ayağından buldu. Maçın uzatma bölümleri oynanırken bu kez sahneye Hüseyin Çelik çıktı ve Denizli temsilcisini rahatlatan golü attı 2-0. Maç bu skorla tamamlandı.

STAT: Doğan Seyfi Atlı

HAKEMLER : Ali Terzioğlu, Fatih Gündoğdu, Mutlu Çiğdem

KIZILCABÖLÜKSPOR: Asil Kaan, Ali Hürlü, Samet Kartop, Çağlayan İrece, Bahtiyar, Nazmi, Yasir, Ergin, Uğur, Ahmet, Hüseyin

TEKNİK SORUMLU: Hasan Şermet

ANKARA DEMİRSPOR: Fatih, Hüseyin, Celal, Hasan, Uygar, Emre Taşkoparan, Nihat Yılmaz, Şahin, Alp Eren, Alican Tez, Mustafa Demirci

TEKNİK SORUMLU : Nihat Balan

GOLLER:  Ergin Ersin (Dk. 85) Hüseyin Çelik (Dk. 90) Kızılcabölükspor

KIRMIZI KART: Şahin Çakır (Dk. 62) Ankara Demirspor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..