REKLAMI GEÇ

MEKİK U17 LİG BİTMEDEN ZAFERİNİ İLAN ETTİ

MEKİK U17 LİG BİTMEDEN ZAFERİNİ İLAN ETTİ

Kızılcabölükspor U17 takımı play-off grubunda bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Mart 2019 Cumartesi, 12:13

2018/2019 sezonu U-17 Ligi A grubunu ikinci sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan Kızılcabölükspor (U-17) takımı, play-off grubunda ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı.

Kızılcabölükspor altyapı sorumlusu Gökhan Hor ve kurmayları önderliğinde play-off grubunun 4.maçında Denizli Telekomspor’u 3-2 mağlup ederek 4’te 4 yapan Kızılcabölükspor (U-17) ligin bitimine 1 hafta kala Denizli şampiyonluğuna ulaştı. Play-off grubunda sırasıyla Denizligücü’nü 2-1, Acıpayam Belediyespor’u 2-0, İncilipınargücünü 4-0 ve Denizli Telekomspor’u 3-2 mağlup eden genç Mekikler, son hafta karşılaşacağı Bağbaşı Zeytinköyspor maçına şampiyon ünvanı ile çıkacak ve kupasına kavuşacak. Kızılcabölükspor yeri ve tarihi daha sonra belli olacak Türkiye Şampiyonası finallerinde Denizli’yi temsil edecek.

A grubunda normal sezonu Denizligücüspor’un ardından 2.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor (U-17) takımı, 14 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde edip 37 puan toplayarak play-off oynamaya hak kazanmıştı. 14 maçta 100 gol atarak rakiplerini adeta gole boğan sarı kırmızılılar, kalesinde 12 gole engel olamadı.

Büyük bir özveri sonunda şampiyonluğa ulaştıklarını belirten altyapı sorumlusu Gökhan Hor, “Sezon başından bu yana tüm kategorilerde zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek ana hedefimizdi. Çocuklarda bizleri hiçbir zaman mahçup etmediler. Gösterdikleri mücadele, istek ve arzu ile neler yapabileceklerini kanıtladılar. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu şampiyonluğumuz Kızılcabölükspor camiasına hayırlı olsun. Diğer kategorilerde de aynı başarıyı tekrarlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..