REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR 1 KEMERSPOR 0

KIZILCABÖLÜKSPOR 1 KEMERSPOR 0

Kızılcabölükspor evindeki maçta ligde kalma savaşı veren Kemerspor karşısında ölüp ölüp dirildi. Uzatma bölümünde sahne alan Kadir Kurt 3 puanı getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Mart 2019 Pazar, 16:55

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Kırşehir ve Esenler Erokspor’un ardından üçüncü sırada haftaya giren Kızılcabölükspor, rakiplerine bir adım daha yaklaşma fırsatı buldu.

Kızılcabölük’te ligde kalma savaşı veren Kemerspor’u konuk eden sarı kırmızılılar 90 dakikaya bir gol sığdıramayınca taraftarını çıldırttı ama Kadir Kurt uzatma bölümünde üç puanı getiren sayıyı kaydederek stadın havasını değiştirdi. Evinde üst üste dördüncü maçını kazanan sarı kırmızılılar bu galibiyet ile yükselişini sürdürürken puanını da 46’ya yükseltti.

KIZILCABÖLÜKSPOR 1 KEMERSPOR 0
STAT: Kızılcabölük Sahası
KIZILCABÖLÜKSPOR: Amaç Ulaş Bayram, Kadir Kurt, Emre Sağlık, İlyas Ural (29′ Emrecan Afacanoğlu) Hüseyin Atalay (76′ emirhan Atilla) Samet Dağlı, Ersin Aslantoğ, Serkan Özen, Ali Helvacı (59′ Ramazan Tarık Ergut) Gökhan Özer, Taygun Vurgun
KEMERSPOR 2003 :Ahmet Şahin, Hasan Emiroğlu, Yenal Tuncer, Fahri Genç (58′ Serkan Dağ) Semih Hatipoğlu, Erman Kılıç (90’Burak Turan) Hasan Can Yalçıntekin (86′ Olcay Meydan) Umut Çelik, Civar Çetin, Ahmet Mümin Papaker, Emre Okur
GOL: 90+2′ Kadir Kurt (Kızılcabölükspor)
SARI KART: Erman Kılıç, Semih Hatipoğlu, Yenal Tuncer (Kemerspor) Serkan Özen, Gökhan Özer (Kızılcabölükspor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..