REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor 14 futbolcu transfer etti

Kızılcabölükspor 14 futbolcu transfer etti

Kızılcabölükspor yönetimi 9 futbolcuyu daha renklerine bağladı, transferi büyük ölçüde bitirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Temmuz 2014 Salı, 12:52

Bu sezon 3. Lİg 1. Grup’ta mücadele edecek olan Kızılcabölükspor yaptığı 9 transfer ile birlikte bu sezon 14 oyuncuyu kadrosuna dahil etmiş oldu. İlçe temsilcisi Teknik Direktör Hasan Şermet’in verdiği rapor doğrultusunda 9 oyuncu ile önceki gün anlaştı.

Bu sezon birinci grubun çok zorlu takımlardan oluştuğuna dikkati çeken Başkan Osman Duran, “Geçen sezon yeterince deneyim kazandık ve hedeflerimize ulaştık. Fakat bu sezon çok daha zorlu geçecek. Gerek ekonomik durumumuz gerekse ligin koşullarına uygun transferler yapmaya çalıştık. Takıma daha takviye de yapabiliriz. Şu ana kadar istediğimiz oyuncularla anlaştık. Yeni sezonda hedef büyütmedik. Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz” diye konuştu.

KİMLER GELDİ?
Daha önce Edirne Gençlik Spor’dan Semih, Erzincan Refahiyespor’dan orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Şerif Sevinçhan, Edirne Gençlikspor’dan sol bek Tayfun, Bafraspor’dan stoper Emre Berkan ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’un sağ kanat oyuncusu İbrahim Kongur’u renklerine bağlayan Kızılcabölükspor önceki gün dokuz oyuncuya daha imza attırdı. Sarı kırmızılı ekip Denizlispor’dan orta saha oyuncusu Muharrem Atkün ve forvet Sercan Gezici’yi, Eskişehirspor’dan forvet Oğuzhan Çeşmeli ve defans oyuncusu Serdar Yazıcı’yı kiralık olarak renklerine bağladı. Kahramanmaraş BBSK’Dan defans oyuncusu Kerim Bölük ile iki yıllık mukavele yapan Mekik, orta saha oyuncusu Güney Gürbüz’u Denizli BBSK’dan, kaleci Hasan Çelebi’yi Altınordu’dan, Kaleci Uğur Ergür’ü Narlıdere Belediyespor’dan ve takım arkadaşı orta saha oyuncusu Baran Şimşek’i transfer etti. Sarı kırmızılı ekip bu oyuncularla üçer yıllık sözleşme imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..