REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR 2 ANKARA ADLİYESPOR 2

KIZILCABÖLÜKSPOR 2 ANKARA ADLİYESPOR 2

Kötü başladığı maçta 2-0 öne geçen Kızılcabölükspor son dakika golü ile galibiyeti kaçırdı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Kasım 2014 Pazar, 16:36

Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Kızılcabölükspor yine kendi evinde son saniye golüyle puanları kaçırdı. Tavas’ta Ankara Adliyespor’u ağırlayan sarı kırmızılı Denizli temsilcisi ilk yarıda kalesinde net üç gol pozisyonu gördü. Ankara Adliyespor forvetinin yararlanamadığı net fırsatlar haricinde de gol pozisyonları üretmeyi başardı. İlk bölümde varlık gösteremeyen takımını iki oyuncu değişikliği yaparak ikinci yarıya süren Teknik Direktör Hasan Şermet bu değişikliklerin karşılığını aldı. Güney Gürbüz ve çağlayan İrece’nin oyuna girmesi ile orta saha hakimiyetini ele alan Mekik ara paslarla Adliyespor kalesinde önünde tehlikeli oldu. Mustafa Tahran ve Burak Gökbel ile iki farkı bulan sarı kırmızılılar son bölümde geriye yaslanınca kalesinde pozisyonlar gördü. 83’te gelen murat Almış’ın golü konuk ekibi umutlandırdı. Maçın uzatma bölümlerinde tartışmalı bir frikik kararı ise Kızılcabölükspor’un sonu oldu. Abdulsamet Kırım düzgün bir vuruşla takımının eşitlik sayısını kaydederken Kızılcabölükspor’u galibiyetten etti.

Maç sonrasında hakem Doğan Altun’a isyan vardı. Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, yönetici Halil Tun,Teknik Direktör Hasan Şermet ve yardımcısı Seyfettin Kurtulmuş karşılaşma sonunda hakeme büyük tepki gösterdi.

KIZILCABÖLÜKSPOR 2 ANKARA ADLİYESPOR 2
STAT: Tavas İlçe Stadı
HAKEMLER: Doğan Altun, Muzaffer Kaşıkçı, Hüseyin Kocadağlı
KIZILCABÖLÜKSPOR : Asil Kaan Güler, Semih Ceylan, Öztan Taştemur, Kerim Bölük, Burak Yılmaz (46′ Güney Gürbüz)Hüseyin İriç, Mustafa Tahran (88′ Sedat yahşi) Hüseyin Çelik, Burak Gökbel, Emre Fırtına (46′ Çağlayan İrece)
ANKARA ADLİYESPOR: Yasin Davuş, Fatih Uyar, Abdulsamet Kırım, Eren Can Özçelik, Hüseyin İbiş, Emre Avcı, İsmail Sevindi (82′ Harun Torun) Murat Almış, Murat Serbest, Canberk Özçakır (71′ Ali Yakup) Turan Yılmaz
GOLLER: 50′ Mustafa Tahran, 74′ Burak Gökbel (kızılcabölükspor) 83′ Murat Almış, 90+3 Abdulsamet Kırım (A. Adliyespor)
SARI KARTLAR: Özkan Taştemur, Mustafa Tahran (Kızılcabölükspor) Fatih Uyar, Eren Can Özçelik (A. Adliyespor)

MAÇTAN DAKİKALAR
2′ Kızılcabölükspor’da Emre’nin kaybettiği topu içeri çeviren Abdulsamet Murat Serbest’i kaleci Asil ile karşı karşıya bıraktı. Altı pas içindki vuruşu Asil Kaan çıkardı, dönen topa Canberk düzgün vuramadı ve takımını mutlak bir golden etti.
7′ Ankara Adliyespor’un sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşu İsmail doğrudan kaleye gönderdi. Asil Kaan direk dibinden topu güçlükle çıkardı.
20′ Adliyespor’da Murat Serbest’in ortasını Eren Can kafa ile indirdi Turan altı pas içinde müsait pozisyonda vurdu. Asil Kaan mutlak bir golü daha çıkardı.
21′ Turan Yılmaz sol kanattan getirdiği topu aut çizgisi üzerine ortaladı. Canberk müsait durumda düzgün bir kafa vuruşu yapamadı ve kaleye yönelen topu Asil Kaan kontrol etti.
23′ Turan Yılmaz ceza sahası dışından sert vurdu, Asil Kaan direk dibine yönelen topu güçlükle kornere çelebildi.

40′ Kızılcabölükspor atağında Özkan sağdan ortasına Burak Yılmaz’ın gelişine vuruşu yandan auta çıktı.
50′ Sağ kanattan Çağlayan İrece’nin ortası Hüseyin Çelik’i aştı, arka direkte Mustafa Tahran önce düzeltti, yere düşerken vurdu. Top kaleci Yasin’in solundan filelerle buluştu 1-0.
73′ Hüseyir İriç’in ara pasında Hüseyin Çelik Adliyespor kalecisi Yasin ile karşı karşıya kaldı. Müsait pozisyonda topu üstten auta attı.
74′ Özkan’ın ara pasına hareketlenen Burak sol kanattan topu sürerek ceza sahası içine girdi, karşı karşıya pozisyonda kaleci Yasin’in solundan topu filelere bıraktı 2-0.
83′ Kızılcabölükspor ceza sahasına yapılan ortayı Semih kafa ile uzaklaştırmak istedi. Arka direğe yönelen topa Murat Almış kafası ile dokundu ve takımının ilk sayısını kaydetti 2-1.
85′ Güney’in ara pasına hareketlenen Mustafa Tahran sağ kanattan ceza sahasına girdi. Karşı karşıya pozisyonda sert vurdu, Yasin çıkardı.
90+3′ Kızılcabölükspor ceza sahası dışından kullanılan firikikte Abdulsamet sol ayağı ile barajın üzerinden aşırdı ve kaleci Asil’in solundan topu filelerle buluşturdu 2-2.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..