REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR 3 BUCAK BELEDİYE 3

KIZILCABÖLÜKSPOR 3 BUCAK BELEDİYE 3

Kale sahasında oynanması planlanan fakat zemin bozuk olduğu için maça bir saat kale Kızılcabölük Sahası’na alınan maçta Mekik, Bucak Belediye Oğuzhanspor ile 3-3 berabere kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ağustos 2018 Pazar, 09:33

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor, BAL temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile özel bir maç yaptı. Kale Sahası’nda oynanması planlanan karşılaşma çimlerin uygunsuz olduğunun farkedilmesinden sonra maça bir saat kale Kızılcabölük Sahası’na alındı. Karşılaşma 3-3 sona erdi.

Kızılcabölükspor’un golleri 45.dakikada İlyas Ural, 45+1.dakikada Ramazan Özkan ve 65.dakikada Samet Dağlı’nın penaltı vuruşundan gelirken, Bucak Belediye Oğuzhanspor’un gollerini 34.dakikada Bahri Aslan, 45+1.dakikada Obii ve 54.dakikada Babacar kaydetti.

Mekik maça Cantuğ Temel, Ümit Hatipoğlu, Osman Berkay Özçelik, Ramazan Özkan, Serkan Özen, İlyas Ural, Ersin Aslantoğ, Abdullah Çınar, Mustafa Altun, Burak Gökbel ve Emirhan Atilla 11’i  ile çıktı.

İkinci yarıda Ali Helvacı, Gökhan Özer, Cihat Kahraman, Yılmaz Ay, Süleyman Turan Teğiz, Emre Sağlık, Samet Dağlı, Muhammet Çiçek, Taygun Vurgun oyuna dahil oldu.

Maçı Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran’ın yanı sıra yönetim kurulu da tam kadro takip etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..