REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR 5 SERİNHİSARSPOR 3

KIZILCABÖLÜKSPOR 5 SERİNHİSARSPOR 3

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor, BAL ligi ekiplerinden Serinhisarspor ile yaptığı hazırlık maçını 5-3 kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 11:53

Denizli’nin 3. Lig 2. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor, Teknik Direktör Ali Yalçın önderliğinde hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar hafta sonunda BAL temsilcisi Serinhisarspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Bol gollü karşılaşmayı Kızılcabölükspor 5-3 kazandı.

Şirinköy Sahası’ndaki maçta Kızılcabölükspor’un sayıları, ikinci yarıda Samet, Emirhan, Muhamet, Umut ve Burak’ın ayağından geldi. BAL temsilcisi Serinhisarspor’un sayıları ise Mustafa Tahran, Yoldaş ve Onur Deniz Kurt’tan geldi.

Mekik karşılaşmaya Cantuğ Temel, Emre Sağlık, Osman Berkay Özçelik, Yenal Tuncer, Serkan Özen, Taygun Vurgun, Ersin Aslantoğ, Gökhan Özer, Ali Helvacı, Mustafa Altun ve Samet Dağlı’dan oluşan kadrosu ile başmadı.

İkinci yarıda ise Yılmaz Ay, Süleyman Turan Teğiz, Muhammet Çiçek, Ümit Hatipoğlu, Umut Kıral, İlyas Ural, Ramazan Özkan ve Emirhan Atilla oyuna sonradan girdi.

Başkan Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri de karşılaşmayı takip etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..