REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor Adliye’yi ağırlıyor

Kızılcabölükspor Adliye’yi ağırlıyor

Evinde üç maçtır kazanan Mekik, Ankara Adliyespor’u ağırlıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Mart 2014 Cumartesi, 14:38

SELAMİ AYDIN / Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki başarılı temsilcsi Kızılcabölükspor, Ankara Adliyespor’u konuk ediyor. Ligde topladığı 31 puanla 13. basamakta bulunan sarı kırmızılı ekip alt sıralardan çıkış arayan Ankara Adliyespor ile pazar günü tavas İlçe Stadı’nda kapışacak. Saat 13:30’da başlayacak karşılaşmayı Çağdaş Altay, Ogün Kamacı ve Murat Yücebaşoğlu triosu yönetecek.

MEKİK EVDE KAYBETMİYOR
Ligin ilk yarısında Tavas’ta oynadığı karşılaşmalardan galibiyet çıkaramayan sarı kırmızılı ekip son üç iç saha maçını da kazanmasını bildi. Hasan Şermet’in öğrencileri Belediye Bingölspor maçını hükmen kazandıktan sonra Beylerbeyi ve Adıyamanspor’u puansız gönderdi. Tavas’ın artık zor bir deplasman olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı Hasan Şermet, Adliyespor maçını da kazanacaklarını söyledi.

İLK MAÇI 4-0 KAZANMIŞTI
Kızılcabölükspor ile Ankara Adliyespor arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Mekik 4-0 kazanmıştı. Deplasman’da aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Kızılcabölükspor o maçta Uğur Keskin, Çağlayan İrece ve Mustafa Tahran’ın iki golüyle maçı 4-0 kazanmasını bilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..