REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR BU SEZON 5 MAÇTA GERİDEN GELDİ

KIZILCABÖLÜKSPOR BU SEZON 5 MAÇTA GERİDEN GELDİ

Denizli’nin Spor Toto 3. Lig’deki gururu Kızılcabölükspor, bu sezon beş maçta geriden gelerek puan almayı başardı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Mart 2015 Çarşamba, 12:05

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta kısıtlı olanaklara rağmen play-off’u kovalayan Kızılcabölükspor ligdeki son maçında 2-0 geriye düştüğü İstanbulspor karşısında bir puan almayı başardı. Sarı kırmızılılar bu sezon aynı senaryo ile beşinci kez karşı karşıya geldi.

KIRIKHAN MAÇINDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ
Ligin 7. haftasında deplasmanda oynadığı Kırıkhan maçında müthiş bir geri dönüşün altına imza atan Kızılcabölükspor maçın ilk yarısını 10. dakikada Oğuz ve 42. dakikada Erhan’ın attığı gollerle 2-0 geride kapamıştı. İkinci yarıda fırtına gibi esen Mekik 47’de Burak Gökbel, 54’te Çağlayan İrece ve 83’te Güney Gürbüz’ün golleri ile maçı 3-2 almayı başardı.

ÇORUM, NİLÜFER, DARICA VE İSTANBUL MAÇLARINDA
GERİDEN GELEREK PUAN ALDI

Kızılcabölükspor bu sezon geriye düştüğü dört maçtan puan çıkarmayı başardı. 18. haftadaki Çorum Belediyespor maçının başında geriye düşen Mekik, 18. dakikada Hüseyin Çelik’in ayağından bulduğu golle bir puanı deplasmanda kapmıştı.

Bir sonraki hafta ise evinde Bursa Nilüfer’i ağırlayan sarı kırmızılılar 13. dakikada Semih’in golüyle geriye düşmüş 78. dakikada oyuna sonradan dahil olan İsmail Baydil ile eşitlik sayısını bulmuştu.
20. haftada Darıca Gençlerbirliği karşısında maçın 9. dakikasında geriye düşen Kızılcabölükspor, 90+3. dakikada Fatih Yiğen’in golü ile yine bir puanı kurtarmayı başarmıştı. Sarı kırmızılılar son olarak İstanbulspor maçını 2-0’dan 2-2’ye getirerek puan aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..