REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR DEPLASMANDA BU KEZ PUAN BIRAKTI

KIZILCABÖLÜKSPOR DEPLASMANDA BU KEZ PUAN BIRAKTI

Deplasmanlarda daha iyi sonuçlar alan Kızılcabölükspor, F. Karagümrük’e inanılmaz bir maçta boyun eğdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Nisan 2014 Pazartesi, 10:43

SELAMİ AYDIN / Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor, İstanbul’da puanları ikinci yarıda bıraktı. Ligde çıktığı son üç deplasman maçında 7 puan toplayan Mekik, Fatih Karagümrük karşısında maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamlamasına rağmen ikinci yarıda kalesinde gördüğü üç golle rakibine boyun eğdi.
Sarı kırmızılı ekip üç maç aradan sonra bir deplasman maçından puan çıkaramamış oldu. Mekik sırasında Akçaabat deplasmanında 2-1 kazanmış, Payas Belediyespor deplasmanında 1-1’lik eşitlikle bir puan almış ve Sivas 4 Eylül deplasmanını yine 2-1’lik skorla geçmişti.

Ligde topladığı 42 puanla 31. hafta sonunda 12. basamakta yer alan Kızılcabölükspor bu süreçte rakip fileleri 40 kez havalandırdı ve kalesinde ise 34 gol gördü.

Topladığı puanların 23’ünü deplasmanda elde ettiği başarılarla alan Kızılcabölükspor 16 deplasman maçının 6’sını kazandı 5’inde ise berabere kaldı. Deplasmanda en çok puan alan 5. takım olan Kızılcabölükspor iç sahada 15 maçın 5’ini kazandı ve 4’ünde ise berabere kaldı. Sezon içinde saha değişikliği yaşayan Hasan Şermet’in öğrencilerinin bu yılki hedefi yeni oldukları ligde kalmaktı. Kızılcabölükspor bu hedefini gerçekleştirmesini bildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..