REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR PENALTILARLA KAYBETTİ 4-1

KIZILCABÖLÜKSPOR PENALTILARLA KAYBETTİ 4-1

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor, Beylerbeyi deplasmanında 4-1 kaybetti.   Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı kırmızılı ekip maçın 9. Dakikasında Nazmi Candoğan’ın ayağından golü de bulmayı başardı 0-1. Maçın 21. Dakikasında Beylerbeyi adına Osman Mertoğlu eşitlik sayısını attı 1-1.  Bu penaltıdan 10 dakika sonra hakem bir kez daha penaltı noktasını işaret etti. Bu kez topun başıa Kaan Dorak geçti ve takımını öne geçiren sayıyı kaybetti…

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Eylül 2013 Cumartesi, 17:04

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor, Beylerbeyi deplasmanında 4-1 kaybetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı kırmızılı ekip maçın 9. Dakikasında Nazmi Candoğan’ın ayağından golü de bulmayı başardı 0-1. Maçın 21. Dakikasında Beylerbeyi adına Osman Mertoğlu eşitlik sayısını attı 1-1.  Bu penaltıdan 10 dakika sonra hakem bir kez daha penaltı noktasını işaret etti. Bu kez topun başıa Kaan Dorak geçti ve takımını öne geçiren sayıyı kaybetti 2-1. İlk yarı bu skorla tamamlanırken sarı kırmızılı ekip ikinci yarıda eşitlik sayısı için yüklendi. Bu sırada defansta açıklar veren Kızılcabölükspor, 86. Dakikada Osman Talha’nın golüne engel olamadı 3-1. Son bölümde Beylerbeyi adına Cem Özyiğit sahneye çıktı ve maçın skorunu ilan etti 4-1.

BEYLERBEYİ 4 – KIZILCABÖLÜK 1

STAT : Beylerbeyi 75. Yıl Stadı

HAKEMLER: Bilal Köseoğlu, Mehmet şengül, Bülent Uludoğan

BEYLERBEYİ: Rafifcan, Alper Coşar, Rıdvan, Erdem, Berk, Kaan Dorak, Osman Mertoğlu, Metehan Yatkın, Muhammet Yılmaz (Cem Özyiğit), Kerem Tulgar, İsmail Erdoğan (Osman Talha)

TEKNİK SORUMLU: Kenan Gönen

KIZILCABÖLÜKSPOR : Asil Kaan, Ali Hürlü, Bahtiyar, Samet, Çağlayan, Nazmi,  Yasir, İrfan, Hüseyin, Ergin, Ahmet Kılıçarslan

TEKNİK SORUMLU: Hasan Şermet

GOLLER :  Dk. 9 Nazmi (Kızılcabölükspor) Dk. 21 (P) Osman Mertoğlu, Dk. 31 (P) Kaan Dorak, Dk. 86 Rıdvan, Dk. 90 Cem (Beylerbeyi)

SARI KARTLAR: Ali Hürlü, İrfan Şişova (Kızılcabölükspor) Osman Mertoğlu, Rıdvan Poyraz (Beylerbeyi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..