REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor galibiyete şartlandı

Kızılcabölükspor galibiyete şartlandı

Ligde Çatalcaspor’a konuk olacak Kızılcabölükspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 12:22

Spor Toto 3. Lig 1.Grup’ta topladığı 43 puanla 6. basamağa yerleşen Kızılcabölükspor, play-off hedefini kovalıyor. Ligde 11 haftadır maç kaybetmeyen sarı kırmızılılar hafta sonunda oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Dün öğleden sonra Şirinköy Stadı’nda Teknik Direktör Hasan Şermet yönetiminde başlayan çalışmanın ilk bölümünde futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Daha sonra 5’e 2 çalışan sarı kırmızılılar antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı.
Bu sezon deplasmanda 5 galibiyet ve 5 beraberlikle 20 puan toplayan Hasan Şermet’in öğrencileri 4 maçtan ise puansız ayrıldı.
Yarın akşam bu karşılaşma için yola çıkacak olan sarı kırmızılı kafile galibiyete inanıyor. Son antrenmanda morallerinin son derece yüksek olduğu gözlenen futbolcular hırsları ile dikkat çekti. Teknik Direktör Hasan Şermet tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu belirterek, “Hedefimizi gerçekleştirmek için en az hata ile ligi tamamlamak istiyoruz. Bu aşamada her maç her puan önemli. Çatalcaspor ligdeki konumu itibariyle rahat bir takım. Bu tür maçlar her zaman zor olmuştur. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

Sarı kırmızılılarda Sportif Direktör Hakan Dolutaş ise sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarının altını çizerek, “Çok iyi bir oyuncu topluluğuna sahip bir takımız. Tam bir aile ortamı hakim. Bu birliktelik bizi ligde bulunduğumuz konuma getirdi. Sezon sonunda ligi istediğimiz yerde bitireceğiz” diye konuştu.

Sarı kırmızılıların kaptanı Fatih Yiğen dünkü antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı. Futbolcu hakkındaki son kararı sağlık ekibi maç saatinde verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..