REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR KALESİNİ GÜVENCEYE ALDI

KIZILCABÖLÜKSPOR KALESİNİ GÜVENCEYE ALDI

Kızılcabölükspor’un Hasan’ın ayrılması ile 1’e düşen kaleci sayısını iki transferle artırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ocak 2015 Cuma, 13:16

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla herkesin takdirini toplayan Kızılcabölükspor ara transfer döneminde iki kaleciyi kadrosuna katarak filesini güvenceye aldı. Sarı kırmızılılarda Hasan’ın takımdan ayrılmasından sonra bu sezon kaleyi kimseye bırakmayan Asil Kaan Güler yalnız kalmıştı.

Başkan Osman Duran ve yönetimi hemen harekete geçerek kaleci transferine yöneldi. Sarı kırmızılılar önce Halide Edip Adıvarspor’un genç kalecisi Halim Altaş’ı ardından Denizli Büyükşehir Belediyespor’un file bekçisi Ferhat Kölgesiz’i kadrosuna kattı.

ASİL KALEYİ BIRAKMIYOR
Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet’in en güvendiği futbolculardan biri olan Asil Kaan Güler geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kaleyi kimseye bırakmıyor. Denizlispor altyapısından yetişen ve Kızılcabölükspor’da kiralık oynayan Asil Kaan geçen sezon 34 maçta bu sezon ise ilk devrenin 16 maçında görev aldı. Artık Kızılcabölükspor ile özdeşleşen futbolcu, Ferhat Kölgesiz ve Halim Altaş ile rekabet içine girecek.
İKİ TRANSFER DE KİRALIK
Kızılcabölükspor’un Halide Edip Adıvarspor’dan kiraladığı 21 yaşındaki Halim Altaş uzun boyu ile dikkat çeken bir kaleci. Önceki iki sezonu Orhangazispor’da tamamlayan Halim bu takımda fazla forma şansı bulamamıştı Bu sezonun ilk bölümünde Halide Edip Adıvarspor’a transfer olan genç kaleci sadece 4 maçta forma giyebildi. Düzenli forma giymek isteyen Halim Altaş antrenman ve hazırlık maçlarındaki performansı ile teknik heyetten kaleyi almak isteyecek.
Sarı kırmızılıların Denizli BBSK’dan transferi Ferhat Kölgesiz de bu sezon 3 lig maçın forma bulabildi. 21 yaşındaki kaleci de rekabetin içine dahil olacak ve formayı kapsa savaşı verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..