REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor Kırıkhan’a hazır

Kızılcabölükspor Kırıkhan’a hazır

Kızılcabölükspor ligin ilk yarısında deplasmanda devirdiği Kırıkhan’ı bu kez Doğan Seyfi Atlı’da ağırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 14:00

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 6 haftadır maç kaybetmeyen Kızılcabölükspor, play-off hedefine bir adım daha yaklaşmak için Kırıkhanspor’u yenmek istiyor.
Cumartesi günü saat 13:30’da Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Gökmen Karataş, Tolga Dede ve Ali Etilikçi hakem üçlüsü yönetecek.

MEKİKTE ÜÇ EKSİK
Sakatlıklar nedeniyle iki haftadır sıkıntılar yaşayan Teknik Direktör Hasan Şermet’in bu kez üç eksiği bulunuyor. Kerim Bölük ve Burak Yılmaz sakatlıkları Kıvanç ise kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

MAÇ KAMPINA GİRDİLER
Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor maç kampına girdi ve beklemeye başladı. Şirinköy Stadı’ndaki son antrenmanda yaklaşık iki saat çalışan sarı kırmızılılar 5’e 2 çalışmanın ardından çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Şermet’in sık sık uyarılarla müdahale ettiği antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Bir gün sonra ise sabah antrenmanın ardından kamp başladı.

GÖRGEÇ: YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
Bir haftadır Kırıkhan maçına kilitlendiklerini söyleyen Yardımcı Antrenör Serkan Görgeç ligde yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi. Görgeç, ” Grubumuzda, oynadığımız oyun ve gösterdiğimiz mücadele ile yenemeyeceğimiz takım yok. Yeterki biz kendimiz gibi oynamaya devam edelim. Play-off hattıyla 4 puanlık bir fark var. Hedefimiz sonuna kadar Play-off’u kovalamak. Bu hafta oynayacağımız Kırıkhanspor maçından da galibiyetle ayrılarak üst sıralara yerleşmek istiyoruz” diye konuştu.

DOLUTAŞ: PLAY-OFF GRUBUNA DAHİL OLACAĞIZ
Kızılcbölükspor Sportif Direktörü Hakan Dolutaş ise kulübün resmi internet sitesine yaptığı değerlendirmede, “Kısıtlı imkanlarla çok genç ve kaliteli bir kadroyla lige başlamıştık. Bütün yük Başkanımız Osman Duran’ın omuzlarında. Ayaklarımızın üstüne sağlam basmak zorundayız. Oyuncu arkadaşlarımız bunun bilicinde olarak gösterdikleri üstün mücadeleyle çok önemli işler yapıyorlar. Bir mahalle kulubü olarak oynadığımız takımlar hep il takımları ve biz bu büyük kitlelere karşı en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Geldiğimiz noktada da hedefimiz Play-off ve sonuna kadar kovalayacağız. Artık her maçımızı kazanmak istiyoruz ve bunu başaracak güce sahibiz. Kırıkhanspor maçına da takımımız çok iyi hazırlandı. Bu maçı kazanarak yukarılara tırmanmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..