REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor maçlarını Tavas’ta oynayacak

Kızılcabölükspor maçlarını Tavas’ta oynayacak

Tavas sahasının kriterlere uygun olmaması nedeniyle maçlarını Doğan Seyfi Atlı’da oynayan sarı kırmızılılarda eve dönecek olmanın heyecanı yaşanıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Ekim 2013 Perşembe, 10:32

SELAMİ AYDIN

Maçlarını Denizli’deki Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynayan ve bu nedenle ateşli taraftarının büyük bölümünden yoksun kalan Kızılcabölükspor artık evine dönecek. Tavas Sahası’ndaki eksiklikler tamamlandı ve eve dönüş için geri sayım başladı.

FEDERASYON KABUL ETMEMİŞTİ

Tavas Sahası için Türkiye Futbol Federasyonu uzmanları yaptıkları incelemelerde soyunma odaları, hakem odaları ve eşgüdüm salonunun yeterli olmadığını tespit etmiş bununla birlikte bir takım eksiklikleri de belirleyerek Kızılcabölükspor yetkililerinden tamamlamalarını istemişti. Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve Kulüp Başkanı Osman Duran, Denizli Valiliği, Gençlik Spor Müdürlüğü ve Tavas Kaymakamlığı’nın katkıları ile stadın yenilenmesi tamamlandı.

İNCELEMEDE BULUNDULAR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği tem eksikliklerin tamamlanmasının ardından Tavas Sahası kriterlere uygun hale dönüştürüldü. Bu kez de Kızılcabölükspor’un önüne bayram tatili engeli çıktı. Federasyon yetkililerinin bayram sonrasında statta inceleme yaparak ‘onay’ vermesi bekleniyor.

Bu arada Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Kızılcabölük Belediye Başkanı Osman Duran Tavas Sahası’nda incelemelerde bulundu.

ÜST LİGLERE HAZIRLANACAK

İlk iç saha maçını Tavas’ta oynamak istediklerini söyleyen Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Maalesef tatil nedeniyle gerekli incelemenin yapılamayacağı ve onayın verilemeyeceği ortada. Bayramdan sonra en kısa süre içinde federasyon yetkililerini ağırlayıp onay alacağımıza inanıyorum” dedi. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Tavas Belediye Başkan adayı da olan Uslu, ilçede Tavas Birlikspor’un da şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatarak, “İnanıyorum ki; Tavas Birlikspor bu yıl şampiyon olacak ve ilçemizi BAL Ligi’nde temsil edecek. Böylece ilçemizde iki profesyonel takımımız olacak. İkisi için Tavas Sahası’nan hazır olması çok önemli. Sahamız etrafı konutlarla çevrili olduğu için genişletilemeyecek bir durumda. Tribünlerinin de mevcut halini yeterli bulmuyoruz. Projelerimiz arasında bu sahanın daha iyi bir duruma gelmesini sağlamak, özellikle sağlıklı tribünleri inşa edip kapasitesini yükseltmek de var Soyunma odalarımız ve diğer kullanım alanlarının da daha da modernleştirilmesini sağlayacağız” dedi.

DURAN: BU SAHADA OYNAMAK İSTİYORUZ

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ise maçlarını Tavas’ta oynamak istediklerinin altını çizerek; “Eksiklikler tespit edilip giderildi. Maçlarımızı burada kendi taraftarımızın önünde oynamak istiyoruz. İnanıyoruz ki taraftar sayısında da ciddi bir artış olacaktır. Kızılcabölük ligdeki takımlar için çok zor bir deplasman olacaktır. Bize destek veren Başkanımız Abdülkadir Uslu ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..