REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor maçlarını Tavas’ta oynayacak

Kızılcabölükspor maçlarını Tavas’ta oynayacak

Tavas Sahası’nın standartların altında olması nedeniyle sürgün hayatı yaşayan Kızılcabölükspor’un bu çilesi sona eriyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Ekim 2013 Cumartesi, 10:57

Denizli’yi 3. Lig 1. Grup’ta temsil eden Kızılcabölükspor beldedeki futbol sahasının yetersiz, Tavas İlçe Stadı’nın ise bakımsız olması nedeniyle sürgün hayatı yaşıyordu. Maçlarını Denizli’deki Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynayan bu nedenle çok önemli taraftar desteğinden mahrum kalan Mekik’in bu çilesi artık son buluyor.

Tavas İlçe Stadı’nda yapılan düzenleme ve bakım çalışmalarının sona ermesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bir heyet statta incelemeler gerçekleştirdi. Turnikiler, acil çıkış kapıları, basın tribünü, eşgüdüm toplantı salonu, soyunma odaları, hakem odaları, sağlık odası ve bu odalardaki ekipmanları tek tek inceleyen TFF heyeti nihayet stat için olur verdi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun katkıları ile maç oynamaya hazır hale gelen Tavas İlçe Stadı bundan sonra Kızılcabölükspor’un maçlarına tanıklık edecek.

Sarı kırmızılı yönetim ilk iç saha maçlarını bu statta oynamak için gerekli girişimlerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..