REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor paraşütsüz düşüşte

Kızılcabölükspor paraşütsüz düşüşte

Lige hızlı başlayan Mekik 7 maçtır kazanamıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2013 Pazartesi, 13:29

SELAMİ AYDIN / Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor’a nazar değdi. Belde ekibi, ligde özellikle deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyordu ama son haftalarda bu ivmesini kaybetti. Sarı kırmızılı ekip son olarak Siirtspor deplasmanında aldığı 2-1’lik galibiyet ile üç puanı hanesine yazdırmıştı. Bu maçtan sonra yapılan 7 maçzta da üç puanı bir arada göremeyen Kızılcabölükspor, son 7 maçın 4’ünü kendi evinde oynamasına rağmen sadece 4 beraberlikten puan çıkarabildi.

TAVAS’TA SEYİRCİ KAHROLUYOR

Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çeken Kızılcabölükspor evinde ise aynı başarıyı gösteremiyor. Tavas İlçe Stadı’nın standartlara uygun hale getirilmesinin ardından maçlarını burada oynayan Mekik henüz taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı. Kendi taraftarı önünde baskıyı kaldıramayan Kızılcabölükspor bu sahada Payas Belediyespor ile 1-1 ve Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı Akçaabat’a 2-0, Silivrispor’a da 1-0 yenildi.

ERKEN GOL YEME HASTALIĞI

Kızılcabölükspor’da Tavas İlçe Stadı’nda alınan başarısız sonuçlara erken gol yeme hastalığı da eklendi. Sarı kırmızılı takım etkili olduğu maçların ilk dakikalarında kalelerinde gol görüyor ve daha sonra uzun bir süre bu gole karşılık vermeye çalışıyor. Evindeki dört maçta ve bir deplasman maçında ilk 15 dakika içinde kalesinde gol gören Mekik, Kahramanmaraş Belediyespor’dan 14, Payas Belediyespor’dan 7, Trabzon Akçaabat’tan 16, Derince Belediyespor’dan 17 ve son olarak Silivrispor’dan 7. dakikada gol yedi.

Denizli temsilcisi sıralamadaki yerini de kaybetti ve 20 puanla 14. basamakta yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

aydın   -  Bağlantı 10 Aralık 2013, 07:30

düzelir inşallah . zaten ligde ilk yılları . mütevazi bir bütçeyle mücadele ediliyor . şu anda bu ligde olmaları dahi alkışlanacak bir durum . kesin olan bir şey var belediyespordan daha iyi oynuyorlar . ama imkanları eşit değil . belediyespora her yerden para akıyor ama takımda tık yok . son iki maç kimseyi aldatmasın . takım çok kötü . acil takviye lazım .