REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor seri peşinde

Kızılcabölükspor seri peşinde

Son üç maçta 7 puan toplayan sarı kırmızılılar yükselişini sürdürmek istiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 10:58

SELAMİ AYDIN / Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor bu hafta evinde Adıyamanspor’u ağırlıyor. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren konuk ekip ile Pazar günü saat 13:30’da Tavas İlçe Stadı’nda karşılaşacak olan Kızılcabölükspor’un maçını Gökhan Esen, Mehmet Vargün ve Tuncay Çalıkoğlu yönetecek.

Ligde topladığı 28 puanla 13. basamakta yer alan Denizli temsilcisi son üç maçta topladığı 7 puanla yükselişini sürdürüyor. Binböl Belediye maçını hükmen kazanan Mekik daha sonra Ankara deplasmanında Demirspor’dan bir puanı koparmış evinde ise Beylerbeyi’ni yenmişti.

İç sahada büyük şanssızlıklar yaşayan Kızılcabölükspor Tavas’ta oynadığı maçlarda geçen haftaya kadar gülememişti. İlçe Stadı’nda ilk kez Beylerbeyi’ni devirerek üç puanı elde eden sarı kırmızılı ekip Adıyamanspor’u da yenerek serisini sürdürmek istiyor.

Diğer yandan Denizli’nin 3. Lig’deki diğer temsilcisi Denizli Büyükşehir Belediyespor ise Kocaelispor ile İzmit İspetpaşa Stadı’nda karşılaşacak. Pazar günü 13:30’daki maçı Cihan Ataş yönetecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..