REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor sezona Doğan Seyfi’de başlıyor

Kızılcabölükspor sezona Doğan Seyfi’de başlıyor

Geçtiğimiz sezon maçlarını iki ayrı statta oynayan Kızılcabölükspor’u yine aynı kader bekliyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2014 Cuma, 13:24

Denizli’nin Spor Toto 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor saha sorununu geçici olarak çözdü. Sarı kırmızılıların kullandığı Tavas Stadı’nda zemin bakımı ve çim ekimi yapıldığı için sezona yetişemeyeceği kesinleşmişti. Bu nedenle saha arayışlarını sürdüren Kızılcabölükspor kurmayları maçlarını kent merkezindeki Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynamak istemişti. Bu sahayı kullanan Denizli Büyükşehir Belediyespor ise sahasını vermek istememişti.
Bir süredir girişimlerini sürdüren Kızılcöbölükspor Başkanı Osman Duran son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan yardım istedi. Zolan ise Tavas Stadı’nın zemin çalışmaları tamamlanana kadar Kızılcabölükspor’un Doğan Seyfi Atlı Stadı’nı kullanmasına izin verdi. Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran desteği için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederken, “Tüm işleri bir kenara bırakıp saha sorununu çözmeye çalışıyorduk. Çok uzun süredir bu sorunu aşamıyorduk. Şimdi maçlarımızı Doğan Seyfi Atlı’da oynayacağız” dedi.

Sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon da aynı duruma düşmüştü. Tavas Stadı’nın lig standartlarına uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar nedeniyle maçlarını Doğan Seyfi Atlı’da oynayan Mekik, seyircisinden uzak kaldığı maçlarda önemli puan kayıpları yaşamıştı. Bu sezon ise Kasım ayına kadar zemini çok kötü durumda olan Tavas Sahası’ndaki çalışmaların sona ermesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Necati TAHAL   -  Bağlantı 4 Temmuz 2014, 15:17

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız kendilerine yakışanı yapmıştır.Kızılcabölükspora başarılar diliyoruz,tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Saygılarımla