REKLAMI GEÇ

MEKİK TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

MEKİK TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Devreyi sorunsuz kapatan Kızılcabölükspor, ara transfer döneminde dört yeni oyuncu kadrosuna katacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 12:27

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Ligin 9. haftasında Baran Şimşek, Muharrem Ötkün ve Önder Sezer Mangu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran sarı kırmızılı yönetim devre arasında performansından memnun olmadığı Gökhan Demir’i de karşılıklı anlaşarak gönderdi.
Bu sezon dört kez ilk 11’de olmak üzere 12 maçta görev alan genç oyuncu teknik ekibin şans tanımasına karşın bu fırsatını iyi kullanamamıştı. Teknik Direktör Hasan Şermet’in raporu doğrultusunda bu futbolcu ile yollarını ayırdıklarını kaydeden Başkan Osman Duran devre arasına girmeden iki önemli transfer yaparak takımın kadrosunu güçlendirdi.
Nazilli Belediyespor’da forma şansı bulamayan orta saha İsmail Baydil ile sezon başında hiçbir takımla anlaşmayan defans oyuncusu Kemal Keçeci’yi renklerine bağlayan Kızılcabölükspor dört transfer daha yaparak devre transfer dosyasını kapatacak. Defans ve orta sahanın yanı sıra bir de kanat oyuncusu almayı planlayan Mekik yeni sezon hazırlıklarını da sürdürüyor. Sarı kırmızılılar yeni yılın ilk haftasında Antalya’da kamp yapmayı planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..