REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’A TAKVİYE

KIZILCABÖLÜKSPOR’A TAKVİYE

Ligin ilk yarısında sakatlıklar, kart cezaları ve düşük performanslar nedeniyle sıkıntı yaşayan Kızılcabölükspor’da ara transfer dönemi hızlı başladı. Sarı kırmızılılar iki stoper ve bir forveti takıma dahil etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 09:46

Denizli’nin 3. Lig 2. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor ara transfer döneminde takıma üç takviye yaptı. Ligin ilk yarısında yaşanan sakatlıklar ve kart cezalarının yanı sıra performans düşüklükleri nedeniyle zaman zaman sıkıntılı süreçler geçiren sarı kırmızılılar transfer dönemine hızlı girdi.

Başkan Osman Duran ve kurmayları ilk olarak Pazarspor’dan Emrecan Afacanoğlu’nu transfer etti.

Sarı kırmızılı takıma 1,5 yıllığına imza atan 27 yaşındaki stoper sarı kırmızılı takıma geldiği için mutlu olduğunu kaydetti. Kızılcabölükspor’a katkı koyacağına olan inancını paylaşan Emrecan Afacanoğlu, “Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

Sarı kırmızılılar Denizlispor altyapısında yetişen Kadir Kurt’u da kiralık olarak renklerine kattı. Stoper mevkiinde oynayan genç futbolcu daha önce Denizli Büyükşehir Belediyespor’da daf orma giymiş ve 3. Lig deneyimi yaşamıştı.

Denizlispor’da zaman zaman sezon öncesi kamplarında A Takım ilei çalışan genç forvet Ramazan Tarık Ergut da devrenin kalanında Kızılcabölükspor için ter dökecek. Geçen sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor’da da görev alan futbolcu ligin ikinci yarısında gollerini Mekik için atacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..