REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’DA BAŞKAN DURAN’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

KIZILCABÖLÜKSPOR’DA BAŞKAN DURAN’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Hafta sonunda Esenler Erokspor’u konuk edecek Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran taraftardan takımı yalnız bırakmamasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2019 Perşembe, 13:44

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve yarışına ortak olan Kızılcabölükspor hafta sonunda lig ikincisi Esenler Erokspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi Başkan Osman Duran taraftarlara çağrıda bulunarak takıma sahip çıkmalarını istedi.

Rakipleri ile aralarında 3 puan fark olduğunu hatırlatan Başkan Duran kazanarak ikinci sıraya yükselmek istediklerini kaydetti. Duran yaptığı açıklamada; “Pazar günü ligin iyi futbol oynayan iki takımının mücadelesi olacak. Seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Rakibimiz ile aramızda 3 puan var. Kazandığımız takdirde 2.sıraya yükseleceğiz. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Takımımıza güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı da buradan maça davet etmek istiyorum. Taraftar desteği oyuncularımız için ekstra motivasyon kaynağı oluyor. Sağolsunlar bizleri her maçta yalnız bırakmıyorlar. Esenler Erokspor maçında da tribünlerin dolacağına inanıyorum. Pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda buluşalım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..