REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’da hedef galibiyet

Kızılcabölükspor’da hedef galibiyet

Play-off hedefini kovalayan Kızılcabölükspor’da Pazar günü oynanacak Adliyespor maçının parolası galibiyet.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 13:55

Spor Toto 3. Lig’de son dokuz maçını kaybetmeyen Kızılcabölükspor, kendisi gibi play-off hesabı yapan Ankara Adliyespor deplasmanında sahne alacak.  Deplasmanda oynadığı son beş maçtan ikisini kazanan ikisinden de eşitlikle puan çıkaran Mekik ligde 39 puanla8. basamakta yer alıyor. Sarı kırmızılıların play-off hattı ile arasında sadece iki puan bulunuyor. Bu hafta Kızılcabölükspor’un rakibi olan Adliyespor ise 36 puanla gözünü play-off’a çeviren takımlar arasında.

BERABERLİK İKİ TAKIMIN DA İŞİNE YARAMAZ
Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor yarın Ankara’ya yola çıkıyor. Teknik Direktör Hasanh Şermet hafta başından beri maça konsantre olduklarını belirterek, “Hedefimiz kazanmak. Bu maçı kazanmamız bizi ligde çok iyi bir yere taşıyabilir. Maçın öneminin farkındayız. Rakip de play-off iddiası nedeniyle bu maçı kazanmak isteyecektir. Beraberliğin iki takımın işine yaramayacağı bir maç olacak” dedi.

YENECEK GÜÇTEYİZ
Kızılcabölükspor’un sezon başından bu yana sergilediği performansla her takımı yenebilecek güçte olduğunu gösterdiği görüşünü paylaşan Şermet, “Rakip inişleri çıkışları olan bir takım. Maçtan maça farklı performans gösteriyor. Kolay bir maç olmayacak. Bizim ligde yenemeyeceğimiz takım yok. İstediklerimizi sahaya yansıtabilirsek üç puanı alırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..