REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’da olağan kongre ertelendi

Kızılcabölükspor’da olağan kongre ertelendi

Sezonu tamamlayan Kızılcabölükspor’da gözler genel kurula çevrildi. Bugünkü ilk oturumda çoğunluk sağlanamadı, yeni yönetimin belirlenmesi 16 Haziran’a kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Mayıs 2019 Pazar, 16:04

TFF 3. Lig’de Denizli’yi başarı ile temsil eden ve kısıtlı bütçesine rağmen play-off oynamayı alışkanlık haline getiren Kızılcabölükspor sezonu tamamladı, kongreye odaklandı.

Sarı kırmızılılarda Başkan Osman Duran’ın henüz devam etme konusunda net bir karara varmamış olması genel kurulu daha da önemli hale getirdi.

Sarı kırmızılı kongre üyelerinin bugün Kızılcabölük Nikah Salonu’nda toplanması gerekiyordu. 133 üyesi bulunan genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre 16 Haziran’a ertelendi. 16 Haziran’da çoğunluk aranmaksızın genel kurul açılacak.
Sarı kırmızılıları amatör ligden alarak profesyonel lige çıkaran ve iki kez final bir kez de yarı final oynatan Başkan Osman Duran ve ekip arkadaşlarının göreve devam edip etmemesi merak ediliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve hayırsever işadamı Osman Aydınlı dışında destekçisi bulunmayan Mekik kendi hemşehrilerinden de sınırlı katkı alıyor.
Denizli’de bazı amatör kulüplerden daha düşük bütçelere sahip olmasına rağmen 3. Lig’de mücadele eden ve başarılı sezonlar geçiren sarı kırmızılılarda yönetim kurulu üyeleri Başkan Duran’ı göreve devam etmesi yönünde iknaya çalışıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..