REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’DA SON SANİYEDE GELEN PUAN SEVİNCİ

KIZILCABÖLÜKSPOR’DA SON SANİYEDE GELEN PUAN SEVİNCİ

Çatalcaspor karşısında alınan bir puan galibiyet isteyen camiayı sevindirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 14:14

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Çatalcaspor karşısında bir puanı son dakika golü ile alan Kızılcabölükspor’da puan sevinci yaşanıyor. Sarı kırmızılıların galibiyet için çıktıkları deplasmanda çok pozisyon üretmesine rağmen golü bulamayışı ise teknik heyet tarafından sorgulanıyor.

Kızılcabölükspor Sportif Direktörü Hakan Dolutaş, Çatalcaspor deplasmanına galibiyet için gittiklerini söylerken, “Rakibin sıralamadaki yerine bakarak bu maçı yorumlamak doğru olmaz. Çatalcaspor iyi bir takım. Zor bir deplasman. Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. İlk yarıda vasattık ama ikinci yarı çok daha iyiydik. Özellikle maçı iyi oynadığımız bölümde kalemizde golü gördük. Golden sonra çok daha fazla pozisyona girdik. Üç dört net pozisyonu kaçırdık. maçın son bölümünde Emir Can’ın bireysel çabası  ile iki oyuncuyu geçerek kazandırdığı penaltı ise puan almamızı sağladı. Bizim futbolcularımız maçın 90 dakika olduğunun farkında. Son saniyeye kadar mücadele ediyorlar. Bu maçta onun semeresini aldık. Galip gelmeyi isterdik ama o dakikadan sonra bir puan çok çok önemli” dedi.

Bir sonraki rakiplerinin lider Tuzlaspor olduğunu hatırlatan Kızılcabölükspor Sportif Direktörü Dolutaş, “Artık Tuzlaspor maçına konsantre olmalıyız. Lideri kendi evimizde yeneceğimize inanıyorum” dedi. Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Hasan Şermet öğrencilerine bir günlük izin verdi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..