REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’U ORTADA BIRAKMAM

KIZILCABÖLÜKSPOR’U ORTADA BIRAKMAM

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Düşüncem değişmedi, destek olunmazsa aday olmayacağım ama kulübü de ortada bırakmam” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Haziran 2019 Cuma, 10:03

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor pazar günü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Çoğunluğun aranmayacağı ikinci toplantıda sarı kırmızılı kulübün yeni yönetimi belirlenecek. 232 üye sandık başına giderek yeni dönemde görev alacak yönetimi oylayacak.
Adaylığı konusunda bu güne kadar kesin bir tavır ortaya koymayan Başkan Osman Duran göreve devam edeceğinin sinyallerini verdi. Daha önce destek olunmazsa aday olmayacağını açıklayan Başkan Duran, “Düşüncem değişmedi, destek olunmazsa aday olmayı düşünmüyorum ama aday çıkmazsa kulübü ortada bırakmam” dedi.

Kızılcabölük Nikah Sarayı’nda yapılacak genel kurul öncesi kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Başkan Duran, “Geçtiğimiz sezon beni maddi ve manevi olarak çok yordu. Aynı durumla önümüzdeki sezonda da karşılaşmak istemiyorum. Daha önce destek olunduğu takdirde başkanlığa devam edeceğimi açıklamıştım. Düşüncem değişmedi. Destek konusunda da bir gelişme yok. Ama kongrede başka bir aday çıkmazsa büyük bir titizlikle yönettiğimiz kulübümüzü ortada bırakmayız. Yönetim olarak gerekeni yapar ve kulübü ortada bırakmama adına devam ederiz. Kızılcabölükspor sahipsiz kalmaz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..