REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’UN SAHA HASRETİ SONA ERDİ

KIZILCABÖLÜKSPOR’UN SAHA HASRETİ SONA ERDİ

Kızılcabölükspor’un saha hasreti sona erdi, ikinci yarı maçlarının tamamını Denizli’ye oynayacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Ocak 2015 Cuma, 14:04

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor, ligin ikinci yarısındaki tüm maçlarını Denizli’de oynayacak. Tavas İlçe Stadı’ndaki maçlarda istediği sonuçları alamayan sarı kırmızılılar hem saha zemini hem de tribün ve tesisleri konusunda ciddi sıkıntı yaşıyordu. Özellikle taraftarlara ayrılan bölümlerin yeterince güvenli olmayışı, soyunma odalarını da içeren tesisin ise çok eski olması nedeniyle sürekli sorun çıkarması Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran’ı harekete geçirdi. Sezon başından beri maçlarını Denizli’de oynamak istediklerini söyleyen Duran nihayet muradına erdi.

İLÇE SAHAMIZ UYGUN DEĞİL
Başkan Duran ilçe stadının eski yapısı nedeniyle sıkıntılara neden olduğunu belirterek, “Hem taraftarların güvenli bir ortamda maçlarını izleyebilmesi, hem sporcularımız hem de misafir takımın rahat edebilmesi için ilçe stadının uygun olmadığını defalarca, örnekleri ile yaşadık. Çok büyük sorunlar çıkmadan önce maçlarımızı Denizli’de oynamak istediğimizi ilettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile de görüşmeler yaptık. Sesimize kulak verdiler. Artık maçlarımızı Denizli’de oynayacağız” dedi. Duran Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere emeği geçen herkese minnettar olduklarını belirterek, “Başkan Zolan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu’na teşekkür ediyorum. Sesimizi duydular ve bize destek oldular. Bize kapılarını açtılar. Başkan Zolan kamp dönemimizde ulaşım ihtiyacımızı da giderdi. Hepsine minnettarız. Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

TAVAS STADI UĞURLU GELMEMİŞTİ
Tavas’taki maçlarında çok ciddi şanssızlıklar yaşayan sarı kırmızılı takımın taraftarları Tavas İlçe Stadı’nın da takıma uğurlu gelmediğini belirtiyor. Sarı kırmızılıların kaybettiği pek çok puanı bu stada bağlayan taraftarlar ikinci yarıda Denizli’de olmaktan memnun. Diğer yandan Kızılcabölükspor yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu’na hangi maçların hangi sahada oynanacağına dair bilgiyi paylaştı. Mekik Bursa Nilüfer, Tuzlaspor, Gaziosmanpaşaspor ve Kırıkhanspor maçlarını Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda İstanbulspor, Niğde Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği ve Zonguldak Kömürspor maçlarını ise  Denizli Atatürk Stadı’nda oynayacak. Kızılcabölükspor’un Bozüyükspor maçı ise bu takımın ligden çekilmesi nedeniyle oynanmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..