REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te Başkandan taraftarlara çağrı

Kızılcabölük’te Başkandan taraftarlara çağrı

Denizli’nin 3. Lig’deki yeni temsilcisi Kızılcabölükspor, Doğan Seyfi Atlı’da Ümraniyespor ile sezona başlıyor. Başkan Osman Duran herkesi maça davet etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Ağustos 2013 Perşembe, 11:00

Denizli’nin profesyonel ligdeki üç temsilcisinden biri olan Kızılcabölükspor sezonu açıyor. Sarı kırmızılılar Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Ümraniyespor’u ağırlayacak. Pazar günkü maç 16:00’da başlayacak.

Kulüp Başkanı Osman Duran tüm Denizlilileri maça davet etti. Duran takımın hazırlık sürecini çok iyi değerlendirdiğine vurgu yaptı, taraftarın desteği ile hedeflerine yürüyeceklerini kaydetti. Duran; “Kızılcabölükspor olarak ilk profesyonel maça çıkacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız hazırlık sürecini çok verimli geçirdiler. Sezonun ilk maçına kusursuzca hazırlandığımızı düşünüyorum. Artık hesap kesme zamanı geldi. Çalışmalarımızın karşılığını birer birer almak istiyoruz. Bunun içinde ilk adım Ümraniye maçı olacak. Tüm Denizli halkını Pazar günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’na bekliyoruz. Bize inanan ve güvenenlerin desteği ile ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..