REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK’TE BU SEZON TAVAS’TAN BEKLENTİ FARKLI

KIZILCABÖLÜK’TE BU SEZON TAVAS’TAN BEKLENTİ FARKLI

Geride kalan yıllarda kendi ilçesindeki yerel yönetimden destek göremeyen Kızılcabölükspor bu sezona yeni umutlarla başlamak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Haziran 2019 Perşembe, 08:22

Tavas İlçesi’nin Kızılcabölük Mahallesi’nin takımı olan Kızılcabölükspor’un bu sezon bağlı olduğu ilçede yerel yönetimden beklentileri farklı.

Geride kalan sezonlarda 2. Lig’in kapısından dönen ve defalarca play-off oynayan sarı kırmızılılar kendi ilçesinde yeterli desteği görememişti.

Sınırlı bütçesini ancak desteklerle ayakta tutabilen sarı kırmızılılar buna rağmen tüm sezonlarda zirve mücadelesi vermiş ve potansiyelinin çok üstünde başarı göstermişti.

Bu sezon bütçesini daha da kısacak olan ve gelirlerinde düşüş yaşayan sarı kırmızılı kulüpte Başkan Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı İnamlık’ta üzerinde adı yazılı 20 numaralı formayı hediye eden Kulüp Başkanı Osman Duran bu sezonki hedeflerini anlattı.

Misafirlerini sıcak kanlılıkla ağırlayan Başkan İnamlık ise yeni sezonda sarı kırmızılılara başarı diledi. Ziyarete yönetim kurulu üyeleri Ramazan Yılmazlı, Rasim Ergil ve Ahmet İlem ile Denetleme Kurulu üyesi Bayram Çün eşlik etti.

Yeni sezonda Tavas’taki yerel dinamiklerin de Kızılcabölükspor’a destek olması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..