REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK’TE EKSİK YOK!

KIZILCABÖLÜK’TE EKSİK YOK!

Geçen yılki kadrosundan çok önemli futbolcuları kaybeden Mekikte gidenlerin boşluğu dolduruldu. Transferi noktalayan sarı kırmızılı yönetim gözünü seçmelere çevirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Haziran 2017 Çarşamba, 09:52

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta geçen sezon play-off şansını son haftalarda kaybeden Kızılcabölükspor bu yıl kadrosunun büyük bölümünü korumayı başardı.

Denizli adına bu sezon 3. Lig’te tek başına mücadele edecek olan sarı kırmızılı takımda Emircan Sayar, Kerim Bölük, Fatih Arat ve Semih Ceylan gibi önemli isimler takımdan ayrıldı.

Sarı kırmızılı yönetim bu futbolcuların yerini yeni transferlerle doldururken, takviye çalışmalarına da özel bir durum olmazsa son verdi.

Sol kanatta Mekiğin dinamosu olan Semih Ceylan’ın yerine geçen sezonu Atiker Konyaspor’da geçiren Fatih Emircan alındı. Sarı kırmızılı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Fatih’in önünde ise geçen sezon Orhangazi’de kiralık olarak forma giyen Sedat Yahşi kapatacak. Takıma yeniden çağrılan futbolcudan bu sezon daha iyi bir performans bekleniyor.

Kızılcabölükspor’da geçen sezon ki performansı ile dikkat çeken Fatih Arat’ın boşluğunu ise Tire 1922’den transfer edilen Melih Vardar kapatacak. Melih ile sezon sonuna kadar anlaşıldı.

Kaptan Kerim Bölük’ün yerine defansta Atikar Konyaspor’dan gelen Eren Özaydemir ile üç yıllığına anlaşma sağlanırken Emir Can Sayar’ın yerine ise orta sahaya BAL Ligi takımlarından Serik Belediyespor’da forma giyen Samet Dağlı ile iki yıllığına anlaşıldı.

Bu sezon play-off hedefleyen sarı kırmızılı takımda özel bir durum olmazsa transfere son verildi. Diğer yandan 5 Ağustos’ta başlayacak seçmelerden kazanılacak genç yetenekler de takıma monte edilecek.

Teknik Direktör Hasan Şermet öğrencilerini 10 Temmuz’da kampa alacak. Mütevazi bütçesi ile öne çıkan Kızılcabölükspor kampını Şirinköy’deki tesislerinde gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..