REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’DA ÖFKE VE UMUT BİRARADA

KIZILCABÖLÜKSPOR’DA ÖFKE VE UMUT BİRARADA

Sarı kırmızılılarda alınan yenilgi moralleri bozmuyor, camia geleceğe umutla bakıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Eylül 2013 Perşembe, 11:38

Profesyonel ligdeki ilk maçında puan alamayan Kızılcabölükspor’da Futbol Şube Sorumlusu halil Tun ve Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu, kentin sevilen spor muhabirlerinden İbrahim Güler’e özel bir değerlendirmede bulundu.

Rakiplerinin çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu,”Hakem maçı katletti” dedi. Yavuzyiğitoğlu,”Ligin ilk haftasını heyecanla beklemiştik. Çalışmalarımızı çok iyi tamamladık. Karşılaşmada zaman zaman basit hatalar yapsak da oyunun mutlak hakimi kesinlikle bizdik. Karşılaşmanın hakemi 2 tane penaltımızı vermedi. 2-0 geriye düştüksen sonra maçı çevire bilmek için çok çaba harcadık. Ama hakem buna izin vermedi. Bence karşılaşmanın hakkı beraberlikti. Özellikle maçın ikinci yarısında çok güzel bir performans sergiledik. oynadığımız futbol bence gelecek için umut verdi. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde ki maçlara daha iyi hazırlanıp en kısa zamanda galibiyetle tanışmak istiyoruz” dedi.

Sarı kırmızılıların futbol şube sorumlusu Halil Tun ise,”Profesyonel ligin zorluğunu daha ilk maçta gördük” dedi. Tun,”Adamlar öne geçtikten sonra yerden kalmak bilmediler. Tecrübeleri ile zaman öldürmeyi çok iyi yaptılar. Bu ligin çok deneyim istediğini zaten biliyorduk. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz. Ne kadar üzülsek de bu maç geride kaldı. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için özür diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..