REKLAMI GEÇ

Kocaman daha yeni başladı

Kocaman daha yeni başladı

Kızılcabölükspor’un kaptanı 4 haftalık sessizlikten sonra son iki maçta rakip filelere 4 gol bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2014 Çarşamba, 11:54

Kızılcbölükspor’un 26 yaşındaki kaptanı Hüseyin Çelik  geçen sezon 28 maçta attığı golden fazlasını bu sezon 14 lig maçında kaydetti. Sarı kırmızılı formayla geçen sezon 6 gol kaydeden Kocaman lakaplı forvet bu sezon şimdiden 7 gole ulaştı.

Ligde ilk haftada Çorum Belediyespor karşılaşmasının ikinci yarısında forma şansını bulan Hüseyin Çelik bu maçta biri penaltıdan kaydettiği iki golle takımının 3-2 kazanmasının en büyük etkenlerinden biri olmuştu.

Sonraki 6 hafta boyunca 90 dakika sahada kalmasına rağmen şanssızlıklar yaşayan ve bu maçları boş geçen kaptan Çelik, kaybedilen Manavgatspor maçında takımının tek sayısını kaydetmişti. Yine bir sessizlik evresine giren Hüseyin Tutap Şekerspor ve Batman Petrolspor maçlarında patladı. Şekerspor filelerine iki güzel gol bırakan deneyimli futbolcu aynı performansını Batman Petrolspor karşısında da gösterdi ve 7 golle takımının en skorer ismi  oldu. 980 dakika sahada kalan futbolcu görev aldı 14 lig maçının 10’unda ilk onbirde sahaya çıktı.

Kızılcabölükspor’un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Hüseyin Çelik, “Son maçta iki gol attığım için mutluyum. Daha çok goller atarak takımıma puanlar kazandırmak istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..