REKLAMI GEÇ

KOMUTAN GO-GO

KOMUTAN GO-GO

Kızılcabölükspor’un ‘Go-Go’ lakaplı kanat oyuncusu Gökhan Özer, Alibeyköy’ü yıkan adam oldu. Deneyimli futbolcu iki gol iki asistle maça damga vurdu. Go-go gol sayısını 5’e asist sayısını da 8’e çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ekim 2018 Pazartesi, 10:48

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 26 golle en fazla gol atan takım olan Kızılcabölükspor’da atılan gollerin yarısında Gökhan Özer’in parmağı var. Önceki sezon başında Niğde Belediyespor’dan alınan sağ kanat oyuncusu bu sezon geride kalan 10 haftada gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi bildi. Go-go lakaplı futbolcu sarı kırmızılıların son oynadığı Alibeyköyspor maçına da damga vuran isim oldu.

2 GOL 2 ASİSTLE OYNADI
Kızılcabölükspor’un 1-0 geride olduğu dakikalarda golün kokusunu alan futbolcu 30’ncu dakikada kale alanı içindeki karambolde topa dokunarak eşitlik sayısını kaydetti.
Karşılaşmanın 34’ncü dakikasında bu kez şansını ceza alanı dışından deneyen Go-Go inanılmaz bir vuruşla kaleci Erhan’ı avladı ve topu 90’a takarak takımını öne geçirdi.
42’nci dakikada Samet’in sağdan ortasında topu ön direkte kontrol edip Ersin’e servisleyerek üçüncü golün de asistini yapmış oldu.
60’ncı dakikada bu kez cizgiye kadar inerek içeri çevirdiği topa Oğuzhan adına sadece dokunmak kaldı.

10 MAÇTA 5 GOL 8 ASİST
Kızılcabölükspor’da en fazla süre alan oyunculardan biri olan Gökhan Özer ligdeki 10 maçın 8’nde ilk 11 başladı. Kızılcabölükspor’un 4-0 kazandığı Elaziz Belediyespor maçında ilk golünü kaydeden futbolcu Van BBSK deplasmanı ve içerdeki Alibeyköyspor maçlarında ikişer gol attı.
Deneyimli futbolcu Alibeyköy ve Çatalcaspor maçlarında ikişer asist yaparken, Karşıyaka, Elaziz Belediyespor, Adıyamanspor ve Yeni Orduspor maçlarında da birer asistle takıma katkı sağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..