REKLAMI GEÇ

LİDER KOPMAK İSTİYOR

LİDER KOPMAK İSTİYOR

Sezonun ilk deplasman galibiyetini önceki hafta Kemerspor karşısında alan Kızılcabölükspor, Esenler Erok deplasmanında puan kaybı yaşamak istemiyor. Sarı kırmızılılar bir an önce alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2018 Perşembe, 10:23

TFF 3. Lig 2. Grup’ta liderlik koltuğuna kurulan Kızılcabölükspor yerini sevdi. Hafta sonunda Esenler Erok deplasmanına çıkacak olan sarı kırmızılılar zorlu maçta puan kaybı yaşamak istemiyor. Sezon başından bu yana çıktığı 5 deplasman maçında sadece bir galibiyet elde eden Kızılcabölükspor, içerde dışarda galibiyet serileri ile rakipleri ile puan farkını açmak istiyor.

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün tek idmanla sürdüren sarı kırmızılılar yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana ısınma hareketleri ve düz koşu ile başladı. Ardından kuvvet çalışmasına yönelen Ali Yalçın’ın öğrencileri küçük sahada taktik çalışma yaparak antrenmanı tamamladı.

Koşu sırasında sarı kırmızılıların golcü isimlerinden Samet Dağlı sağ ayağında problem yaşadı. Aşil tendonunda ağrı hisseden futbolcuya bir süre buz tedavisi uygulandı. Futbolcunun durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra netleşecek.

Diğer yandan Göksal’ın sakatlığında kaleyi güvenle koruyan Cantuğ Temel’in ise idmanda suratına sert bir top geldi. Yakın mesafeden çekilen şutun etkisi ile bir süre kendine gelmeye çalışan genç eldiven teknik ekibi korkuttuysa da kısa süre içinde kendini toparladı.
Sarı kırmızılılarda morallerin yüksek olduğu gözlenen antrenmanda Teknik Direktör Ali Yalçın hedeflerine kararlı adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..