REKLAMI GEÇ

MANAVGATSPOR 4 KIZILCABÖLÜKSPOR 4

MANAVGATSPOR 4  KIZILCABÖLÜKSPOR  4

Manavgat deplasmanına konuk olan Kızılcabölükspor üç kez öne geçtiği maçta son saniye golüyle galibiyeti kaçırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 16:30

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Antalya temsilcisi Manavgatspor’a konuk olan Kızılcabölükspor, Evrenseki Stadı’nı rakibine dar etti. Oyun hakimiyetini baştan sona elinde tutan sarı kırmızılılar perdeyi 9. dakikada Ahmet Aydın’ın golü ile açtı 1-0. Bu bölümde rakibini iyice bunaltan Mekik 22. dakikada bu kez Emir Can ile farkı ikiye çıkardı. Bu bölümden sonra Kızılcabölükspor kalesinde gol arayan ev sahibi 24’te Adil Arıcı ile ilk yarının uzatma bölümünde ise Fatih Arat ile iki gol bularak devreye beraberlikle girdi.
58’de sahneye bir kez daha çıkan Emir Can sarı kırmızılıları bir kez daha öne geçirirken maçın 87. dakikasında hakem Deniz Gültekin, Kızılcabölükspor aleyhine penaltı verdi. Atışı Fatih Arat goleçevirerek bir kez daha eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra rakip kalede gol arayan Kızılcabölükspor 90. dakikada penaltı atışı kazandı. Hüseyin Çelik penaltıyı atarak takımını bir kez daha öne geçirdi. Maç bitti derken beraberlik arayan ev sahibinde Feyyaz Belen ikinci sarı kartını görerek 90+3’te oyundan ihraç edildi. 90+5. dakikada maçın son pozisyonunda Ferhat Gerger takımı adına eşitlik sayısını attı 4-4.

MANAVGATSPOR 4 KIZILCABÖLÜKSPOR 4
STAT: Evrenseki Stadı
HAKEMLER: Deniz Gültekin, Tamer Okuldaş, Arda Darcan
MANAVGATSPOR: Hüseyin Daş, Aykut Eren, Burak Özcan, Şerif Doğan, (41’Ferhat Gerger) Baran Yardımcı (74′ Fikret Sevilgen) Oğuz Gürbulak, Feyyaz Belen, Deniz Keskin, Anıl Yıldırım (82′ Enes Şimşek) Adil Arıcı, Fatih Arat
KIZILCABÖLÜKSPOR : Asil Kaan Güler, Semih Ceylan, Özkan Taştemur, Ahmet Aydın, Mustafa Altun (68′ Hüseyin Çelik) Fatih Yiğen, Sedat Yahşi, İsmail Baydil (38′ Burak Gökbel) Hüseyin İriç, Emir Can Sayar, Kıvahç Salihoğlu (77′ Emre Fırtına)
GOLLER: 9′ Ahmet Aydın, 22′ ve 58′ Emir Can Sayar, 90′ (P)Hüseyin Çelik  (Kızılcabölükspor) 24′ Adil Arıcı, 45′ ve 87′(P) Fatih Arat, 90+5′ Ferhat Gerger
SARI KARTLAR: Aykut Eren, Enes Şimşek (Manavgatspor) Semih Ceylan, Sedat Yahşi (Kızılcablükspor)
KIRMIZI KART : 90+3 Feyyaz Belen

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..