REKLAMI GEÇ

MEKİĞİ SENTETİK ZEMİN YAKTI

MEKİĞİ SENTETİK ZEMİN YAKTI

Haftalar sonra puan kayıpları yaşayan Kızılcabölükspor’u sert zemin yaktı. Sarı kırmızılılarda 8 futbolcu sakatlık yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2018 Çarşamba, 10:54

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 9 maçlık yenilmezlik serisinin ardından Altındağ Belediyespor deplasmanında kaybeden Kızılcabölükspor’u zirveden indiren faktör sakatlıklar oldu. Teknik Direktör Ali Yalçın son maçta bazı öğrencilerinden mahrum kalırken hafif sakatlıkları bulunan bazı futbolcular da maçta istediği verimi gösteremedi.

Son dönemde artan sakatlıkların nedeni ise sert zemin koşulları olarak öne çıkıyor. İdmanlarını sentetik zemine sahip Şirinköy Stadı’nda gerçekleştiren Kızılcabölükspor maçlarını da yine sentetik zemine sahip Kızılcabölük Sahası’nda oynuyor.

Sarı kırmızılılar son iki deplasmanında sert zeminlere sahip iki sentetik sahada oynamak zorunda kalınca sakat futbolcuların sayısı artış gösterdi.

Kızılcabölükspor dünkü yenileme antrenmanına sekiz futbolcusundan yoksun çıktı.

Altındağ Belediyespor maçının 19’ncu dakikasında ağrıları nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Mustafa Altun dünkü çalışmada yer almadı. Sağ ayak alt adalesinde sorun olan futbolcunun bugün çekilecek MR’ın ardından son durumu belli olacak. Sarı kırmızılı sağlık ekibi futbolcu için özel bir çalışma programı belirleyecek.

Kasığında sorun yaşayan Gökhan Özer dünkü antrenmanda takımla çalışmak yerine düz koşu yapmakla yetindi. Sağ ayak topuk bölgesinde darbeye bağlı sorun yaşayan Hüseyin Atalay, kasık bölgesinde sıkıntı yaşayan Ersin Aslantog da idmanda yer almadı.

Sarı kırmızılıların gol silahı Oğuzhan Türkmen adale sertleşmesi nedeniyle, deneyimli futbolcu Yenal Tuncer belindeki ağrılar yüzünden ve küçük sıkıntıları bulunan Sedat Yahşi de tedbir amaçlı dünkü çalışmada yer almadı.

Sarı kırmızılılarda çapraz bağladı kopan Göksal Özkara uzun süredir çalışmalarda yer almıyor.

Pazar günü Düzcespor’u konuk edecek olan sarı kırmızılılarda Göksal’ın yanı sıra Mustafa Altun’un da bu karşılaşmada forma giyme şansı bulunmuyor. Gökhan’ın ise yetiştirilmeye çalışılacağı maç öncesi diğer sakat futbolcuların bu karşılaşmaya yetişmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..